fredag 17 september 2010

Så här deprimerande...


...såg det ut igår när jag skulle ta mina sprutor på en toalett på centralen i stockholm. Men det gick. Fick nästan muta toalettchefen för att läsa upp handikapptoaletten åt mig. På de små hade det ju inte gått...

Det gick förresten väldigt smärtfritt i säkerhetskontrollen så jag slapp vända uppochner på hormonneccesären framför halva kontoret. :)

7 kommentarer:

 1. Vad mysigt det ser ut!! Eller najee... ;0) Skönt att det gick så bra i kontrollen iaf!!

  SvaraRadera
 2. Gudars... Ska också börja med dessa sprutor i veckan som kommer. Och kommer vara bortrest de första två dagarna och bo på hotell. Jag frågade barnmorskan om det inte gick att blanda till substanserna i förväg och bara ta med sig de färdigblandade sprutorna. Hon visste inte men läste i FASS ungefär: efter att man blandat samman substanserna så får det ligga i högst 28 dagar... Och i så fall är det ju lugnt att blanda och ta med färdiga sprutor. Fast barnmorskan lät inte supersäker så jag undrar om det är någon som vet?

  SvaraRadera
 3. Härligt det gick bra genom kontrollen, däremot ser det mindre mysigt ut att ta sprutor på centralen :/

  Ha en fin helg! Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, vad gör man inte! Ha en riktigt trevlig helg nu! Kram!

  SvaraRadera
 5. Men fy vad äckligt! Vad bra du är som lyckades med sprutprocessen i den där miljön. Men jag förstår, vad gör man inte liksom!? =)) Skönt att det gick bra i säkerhetskontrollen!!

  SvaraRadera
 6. Hoppas det kommer att vara värt det där deprimerande sprutminnet.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Tittade in här och vill bara säga att jag håller tummarna att försök nr 6 är lyckans försök! kram

  SvaraRadera