tisdag 7 september 2010

En ny och bättre dag


På väg tillbaka till jobbet efter en halvtimmes massage under vilken jag faktiskt slumrade till lite :)

Solen skiner, vinden viner och svärföräldrarna sätter upp spaljé hemma hos oss i trädgården för nu när de blivit pensionärer har de visst inget att göra :)

Tack för allt ert stöd angående mina senaste inlägg. Det hjälper så oerhört mycket! Inte bara solen som gör mig glad alltså ;)

6 kommentarer:

 1. Har läst ikapp nu. Blir inte så regelbundet nu mitt i renoveringen.

  Jag känner verkligen med dig angående tidigare inlägg. Trots att jag har Elvin vet jag precis hur du känner. Minns så väl hur det var. Jag hade så svårt för andra gravida och andra mammor med sina barn. Man ville ju så gärna själv vara med i den klubben.

  Jag har ju träffat dig. Du är en sån varmhjärtad och go tjej och jag önskar inget hellre än att du ska få bli gravid och bli mamma! Jag kommer hejja på er hela vägen fram. Och appropå namn, så kan ni döpa ert blivande barn till vad tusan ni vill oavsett om vänner ha gett sina barn samma namn. Sånt där spelar ingen roll tycker i alla fall jag:o)) Så fortsätt drömma och planera för er framtid med allt vad det innebär. För en dag är ni där, banne mig!

  Många kramar!

  SvaraRadera
 2. Låter härligt med massage.

  SvaraRadera
 3. Härligt att både höra (och se!) att du så smått är tillbaka på banan ;-)

  SvaraRadera
 4. Härligt, njut av dagen! Hoppas den här onsdagen blir minst lika njutningsfull!!

  Och..som de andra sagt, ett namn kan alltid återanvändas..så kör på det ni har tänkt även om det är "taget" redan. Vi har två barn i släkten med samma namn (lillens) och det är bara en månad mellan de pojkarna..who cares lixom..de är ju lika fina för det :) Jag tror tom de har samma efternamn, hehe.

  SvaraRadera
 5. Oh, vilken lyx att ha föräldrar som hjälper till hemma....skulle jag inte ha något emot:) Tyvärr har de egen trädgård, så de har att göra själv:)

  Jo, du hennes räkmacka idag på fiket gick inte av för hackor....salivet bubblade i munnen. Men snart kan jag äta en egen liten "nyttig" räkmacka:)

  Kramis Lila

  SvaraRadera