söndag 19 september 2010

Efter en timmes skönhetssömn...

...är det mindre gröt i huvudet. Jag är fortfarande obegripligt trött och sliten men har så många tankar att berätta om att jag inte kan vänta längre.

Till att börja med måste jag berätta hur fantastiskt roligt det var att få träffa Kix i helgen. Det känns fortfarande helt overkligt och har gett mig en mysig känsla i magen. Det räckte att vi fick syn på varandra bland alla 800 konferensdeltagare och lyckan var total. Med bestämda steg halvsprang vi nästan mot varann för att ge varandra en stor hejpådigminvän-KRAM. Det är verkligen en ytterst märklig känsla att känna så för en person man aldrig träffat förr och att det är så enkelt att umgås tillsammans.

Vi hade inte så mycket tid att träffas, mycket annat var inbokat under helgen, så jag bjöd lite ivf-systrigt in Kix på sprutträff kvart i i tio på mitt hotellrum på både fredags- och lördagkvällen. Det kändes väldigt speciellt och jag har aldrig tagit mina sprutor med någon annan. Sambon är oftast inte med heller utan jag gör det lite snabbt och smidigt för mig själv. Mer raktuppochner än så blir det inte. Ärligt, okonstlat och så otroligt naturligt för oss som vet hur det är att behöva gå igenom ivf. TACK KIX för att du tillbringade de här lite påfrestande stunderna med mig! Kändes speciellt skönt att slippa vara ensam med att smita iväg från galamiddaggen i 30 min.

Det var härligt att få prata lite också, utbyta tankar och erfarenheter och bara lära känna varandra. Vem vet när det tillfället dyker upp igen. Förhoppningsvis är vi båda föräldrar då, det hoppas jag innerligt. Känner en enorm ödmjukhet för alla bloggtjejer jag träffar och vet att detta är något ovanligt och inget som alla i vår värld får chansen att vara med om. Jag kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta för alla er tjejer jag träffat under den här ivf-resan.

STOR KRAM från mig till er!

4 kommentarer:

 1. hej joanna, läser alltid din blogg, men kommenterar bara ibland! Fortsätt skriva!!! jag läser :)
  Undrar när du hamnar i Amelia? var väl snart?

  kram j

  SvaraRadera
 2. Åh tack själv Joanna, synd att vi inte hade mer tid att prata med varandra, men jag är otroligt tacksam för de minutrar vi hade. Jag kände att jag bara sprutade av frågor och funderingar. Jag har ju aldrig tidigare träffat någon annan i min situation, och att få träffa dig är som att vakna upp och förstå att bakom varje historia som jag läser i ofrivillig barnlöshetsbloggar så döljer det sig verkliga människor som tänker och känner som jag.

  Fortfarande kan jag inte låta bli att småle när jag tänker på min reaktion när vi först träffades på vår ”hejpådigminvän-kram" så tänkte jag... men, hon pratar ju skånska! Jag har ju läst din blogg på min dialekt - norrländska! ;)

  DU kommer alltid ha en plats i mitt hjärta! F-n nu gråter jag ju… KRRAAAAAAAAAMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 3. Så underbart coolt att ni fann varandra så där, via era bloggar och sen på jobbet:o))

  Stor kram till dig vännen!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du träffade en som var i samma sits och ni kunde gå undan tillsammans. :-) hur länge brukar du få ta sprutor? Jag ska först in på kontroll på dag 10.

  SvaraRadera