torsdag 9 september 2010

Alldeles strax

dags för min femte akupunktur under den här behandlingen. Urk. Har fasat hela dagen. Det enda som är riktigt gött är förstås att det kan hjälpa oss att bli gravida. Det gör jag vad som helst för! På andraplats kommer värmelampan som jag får ha över mig när jag vilar med nålarna i kroppen. Den är ganska mysig =)

Är det någon av mina läsare som känner att akupunkturen var det som gjorde susen? Att det var det som saknades och att ni sen blev gravida? Jag behöver lite pepp för det tar verkligen emot att gå och bli stucken över hela kroppen två gånger i veckan....

11 kommentarer:

 1. Jag tror att det hjälpte mig, men frågan är om det har samma effekt när man fasar för det...? Jag tyckte ju riktigt bra om det. Jag fick dessutom akupunktur dagen efter min insemination, helst ska man göra en samma dag men inom fem dagar är bra. Men som sagt, det gällde insemination - ingen aning med IVF.

  SvaraRadera
 2. Min bästa vän berättade att hennes akupunktör sagt att efter att ha börjat där har många barnlösa fått hjälp. Men nu har jag ju inte varit där själv. Skiter det sig den här gången för mig så då skall jag också söka hjälp denna väg och hoppas på det bästa. Det kan väl inte skada heller?! Kramar!

  SvaraRadera
 3. Jag har funderat lite på akupunktur men är nålrädd (min sambo fick ge mig sprutorna när vi gjorde vår första IVF, och så lär det fortsätta). Ditt inlägg får mig inte direkt att rusa iväg och boka tid. Jag kör nog vidare utan akupunktur vid försök 2, men sen kanske jag också ska våga mig på det. Du är jättestark som orkar!

  SvaraRadera
 4. Har ingen egen erfarenhet av akupunktur, men jag har en fd arbetskamrat som gjorde 9(!!!) ivf:er utan att lyckas, och inför den 10:de gick hon på akupunktur, och blev gravid. Så HON tror ju på det helt klart!

  SvaraRadera
 5. Det ar svart att saga - efter 5 ivf's lyckades vi - sista cyclen sa gjorde jag akupunktur - for mig tror jag pa akupunkturen och baby aspirin (blodfortunnande) bada tva i komination gjorde susen (bada tva for forsta gangen)- men vad vet man - kanske var enda gangen jag hade det perfekta embryot ocksa....????!!!!???? Jag gjorde akupumktur nagra timmar efter transfer och efter ett par dagar ocksa....
  Jag avskydde ocksa akupunktur nar jag gjorde det innan jag gjorde ivf - min akupunktor som jag anvande sist sa att hon gjorde inte en sa agressiv behandling om jag tyckte att det gjorde ont. For mig blev det en super relaxing experience till slut....
  Jag sa till mig sjalv hela tiden att detta ar bra, detta positivt ...detta kommer att funka denna gang....
  ..so keep up the positive spirit...kram aussie

  SvaraRadera
 6. Jag är övertygad om att utan min akupunktör hade vi aldrig fått barn! Dock gillade jag att gå dit. Tipsade en arbetskamrat som hade misslyckade IVF:er bakom sig, och efter att hon började på akupunktur lyckades nästa IVF.
  Där har du peppning!! :-)

  SvaraRadera
 7. Tack för välkomnandet hem till hösten, jag älskar hösten så känns helt ok :) krypa in i varma tröjor, tända ljus, plocka svamp och långa promenader. Såg du hittat massor med svamp! Underbart.

  Om akupunktur... jag gick i några månader, dock inte när jag blev gravid med Liten, men kände det väldigt positivt när jag gick. Tror helt klart att det ökar chanserna, framförallt om man gör behandling i samband med när du får tillbaka ägget. Vet åtminstone två kvinnor som jag ärligt talat tror lyckades tack vare akupunktur.

  Kramar

  SvaraRadera
 8. Jag gjorde akupunktur under vårt tredje ivf. Jag tyckte oxå att det gjorde ont, även om jag lyckades somna några av gångerna. Men precis som du skrev innan gjorde det ont när man vakande och ryckte till i kroppen. Om det gjorde nytta vet jag inte, vi lyckades inte med vårt försök då i alla fall och har gjort tre till efter det utan akupuntur och nu sista gången lyckades vi äntligen.

  SvaraRadera
 9. Jag föredrar nog att ha bollar i luften! :) Skolan börjar på måndag så nästa vecka går nog fort:)

  Hur gick akupunkturen?? Hoppas det inte var olidligt.. Kämpa på!!!
  Kram!!

  SvaraRadera
 10. Jag är övertygad om att det var akupunkturen som gjorde susen för vår del. Oförklarligt barnlösa med tre års försök och ett missfall i bagaget testade jag akupunktur och blev gravid första cykeln vilket resulterat i en underbar dotter. :)
  Ge inte upp!

  SvaraRadera
 11. Är helt alldeles övertygad om att akupunkturen hjälpte mig att bli gravid. Jag avskydde det första gångerna, men sen när jag vant mig njöt jag och blev lugn. Kände hur min kropp kom i balans.

  Kram!!!

  SvaraRadera