lördag 6 mars 2010

Joanna sager hej...

...fran andra sidan jordklotet. Sitter vid en mac pa hotellet och har ingen mojlighet att fora over nagra foton. Men jag kommer att trotta ut er med dem sen, det kan jag lova.

Jag har det otroligt skont, solar, badar, ater gott och dricker annu godare. Har forbjudit mig sjalv att blogga under semestern, men nu kunde jag inte halla mig langre. Behovde i alla fall checka laget. Jag hinner inte alls kommentera hos nagon for det skulle tagit halva natten. Men jag har en massa inlagg att ta mig igenom och jaklar vad manga kommentarer jag ligger back. Kanns lite som ett andra liv man lever, har pa bloggen.

Jag kommer pa mig sjalv att tanka "Undrar hur det gar for alla i bloggvarlden?". Sa tills jag ar hemma igen vill jag bara saga STORT GRATTIS till er som plussat. Maste kannas underbart att fa slappa allt vad barnloshet heter. Se till att njuta nu for alla oss andra ocksa!

Och till de som det inte gatt lika bra for, tror jag inga ord fran mig kommer att gora nan skillnad. Just nu ar livet skit, allt ar orattvist, man hatar ungefar allt och alla och vill bara vara for sig sjalv. Hoppas att ni tar hand om varandra, laddar batterierna och kommer igen med nya tag. Jag kommer ocksa att finnas dar pa den langa vagen till ett litet mirakel, sa ni ar inte ensamma.

Nasta inlagg kommer antagligen nar jag ar hemma igen. Jag ska i alla fall forsoka att halla mig borta fran bloggen, for mitt eget basta (eller nat...). Njuta av semestern sa lange jag har den i alla fall och inte tanka pa nagat annat an mig sjalv och min energi. IVF:en i sig ar svarare att inte tanka pa, har med mig en bok som handlar om barnloshet, ivf, aborter och en massa annat dumt. Forstar inte varfor jag har med mig den, men den ar himla bra tyvarr...hamnade i en typiskt dalig diskussion med mamma igar dessutom om adoption bland annat. Jag var dur och hon blev ledsen och hela kvallen imploderade kandes det som. Men vi pratade ut lite mer, grat nagra tarar och nu ar det nog bra...na, for fasen. Jag skulle ju inte blogga mer. Det ar precis som att det finns en magisk kraft som gor att mina fingrar skriver av sig sjalva sa fort jag narmar mig bloggen. Det ar som en sjukdom :)

Nu far det racka. Nytt inlagg om cirka en vecka. Nu ska jag dricka vitt vin pa balkongen, ata cashewnotter, mala naglarna, lasa min bok och ta pa flera liter med after-sun-aloe-vera.

STOR KRAM till er alla i min lilla bloggvarld.

8 kommentarer:

  1. Tack vännen för att du finns och dina värmande ord innan!
    Njut nu ordentligt och jag och Staffan tar ett glas vitt vin med dig ikväll härifrån andra sidan jordklotet.
    Kram, kram

    SvaraRadera
  2. Jag är verkligen inte ett dugg avundsjuk, inte alls, inte ens en liten gnutta... faaaaaan jag vill också ut och resa ju!!! ;-) Hoppas du njuter riktigt ordentligt! =) *kram*

    SvaraRadera
  3. Ha en fortsatt bra semester! Ser fram emot när du ska bombadera bloggen med bilder!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Låter som att du har det superhärligt! njut så länge det varar så hörs vi om en vecka eller så! kram på dig

    SvaraRadera
  5. Låter superhärligt! Jag och K ska boka vår resa nu i helgen. När jag läser ditt inlägg så längtar jag verkligen till sol och bad!

    SvaraRadera
  6. Vad fint du skriver=)

    Jag tycker du ska njuta & glömma verkligheten ett tag, den kommer endå.

    Ha en fortastt trevlig semester=)

    Kram kram!!

    SvaraRadera
  7. Skönt att du har det bra. Fortsätt njut av semestern!

    SvaraRadera
  8. Hej Joanna!

    Du får gärna höra av dig till www.babyvärlden.se (info@babyvarlden.se) igen. Har mejlat dig men fick tillbaka det nu, mejladressen verkar inte fungera...

    Mvh Pernilla

    SvaraRadera