torsdag 18 mars 2010

Var är den förplåstrade mensen?!

Nu blir jag lite stressad, och det är ju just precis det jag borde undvika...för det här femte försöket ska bli mitt mest stresslösa av dem alla! Det är planen i alla fall.

Men om mensen inte dyker upp så är jag inte i närheten av ett femte försök! Så var är den?

Jag har givetvis tagit otaliga grav-tester redan och alla visar samma jävla sak. Feta minus dag efter dag, så gravid är jag inte. Jag hade ÄL under semester för jag tog med mig äl-tester till thailand och det blev glad gubbe den 3e och 4e mars. De traditionella rosa-bruna flytningarna kom 6-7 dagar senare, alltså kring den 10e och 11e mars. Idag är det den 18e mars och 14-15 dagar efter ÄL. Och min mens som alltid kommer 10 dagar efter ÄL. Jag fattar inte varför kroppen jävlas med mig just nu, när jag har massa akupunkturbehandlingar inplanerade, sprutor inköpta och är fullkomligt redo! (Det blev väldigt många datum nu märkte jag, säkert luddigt skrivet och svårt att förstå så skit samma...)

Dessutom ringde kliniken tidigare idag och var också stressade över att jag inte börjat med sprutorna än. Och så fick jag ett nytt schema eftersom påsken är på väg mot vårt håll. Får jag mensen på fredag eller lördag ska jag börja spruta på dag 2 med dos 225. Får jag mens på söndag ska jag börja spruta på söndag med dos 225. Får jag mens på måndag, ska jag börja spruta på dag 3 med dos 150, osv osv....

För min del får mensen gärna komma igår så jag kan börja med sprutorna idag =)

Men vad tror ni? Är den bara sen? Eller kan jag ha fått med mig några konstiga bacilusker från Thailand som skrämt bort min mens?

3 kommentarer:

 1. Jag gissar på att kroppen bara jävlas, som alltid när man har en "tid" att passa... själv går jag ju och hoppas att mensen INTE kommer under de närmsta två veckorna, eftersom det var fullt på SU under vecka 15... Alltid ska det vara nåt.. :)

  Jag håller tummarna för att din tant röd kommer snart!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det kan kanske bero på att du har varit ute och rest och haft en stor tidsomställning som gör att mensen är sen. Den kan påverkas om man utsätter kroppen för sådant!

  SvaraRadera
 3. Tjenamoss! Mensen kommer om du äter lite choklad ikväll. Tror jag.
  Men du - nästa vecka kommer du vara veckans blogg hos mig om du fortfarande vill det?
  I så fall, skulle du kunna maila mig en bild så kan jag göra färdigt under helgen?
  Tisdagar byter jag så det är ju ingen panik.
  Ha en bra kväll kram Malla

  SvaraRadera