torsdag 25 mars 2010

Äggplocket förresten

blev inplanerat redan idag, efter bara en kontroll. Äggblåsorna såg fina ut och det fanns lagom många (som vanligt), och livmoderslemhinnan hade vuxit till sig väldigt mycket. Så ÄP blir på tisdag i nästa vecka.

Till och med Fredrik, läkaren på kliniken som jag annars brukar tycka inte är så trevlig, log och skojade så det förslog. För att vara han alltså. Nån faktura har vi inte fått än men det antar jag att de har koll på själva.

Försökte hämta ut Ovitrellesprutor här på det lokala apoteket, men de hade inga inne så jag har reserverat ett helt gäng i Lund som jag hämtar ut imorgon. Imorgon är det även dags för en sista akupunkturbehandling. Hoppas det har gjort susen.

Och hoppas som fan att all annan skit som händer oss just nu inte påverkar mitt psyke och stressar kroppen. Jag MÅSTE hålla mig lugn och ostressad under det här försöket, det bara är så! Job or no job...

6 kommentarer:

 1. Nu hoppas vi på dubbel tur - ett lyckat äggplock med ett guldägg och en bäbis som resultat.

  Min man brukar säga så här "pengar, hus och jobb är en värdslig sak". Och även om man NATURLIGTVIS måste ha jobb och någonstans att bo så har han faktiskt rätt! Om du mår bra och har hälsan och samtidigt har en älskling vid din sida så klarar man det mesta!

  Håller alla tummar på tisdag, räkna med det!!

  SvaraRadera
 2. Skönt att det även denna gången såg bra ut med äggblåsorna!

  SvaraRadera
 3. Grattis till äggplocksdagen! Härligt att det går så snabbt den här gången!

  SvaraRadera
 4. Redan ÄP! Ska hålla tummarna för att det går vägen.

  Verkligen jobbigt med jobbet, hoppas att varslet minskar något. På mitt jobb har det varje gång det lagts varsel (tror det var femte gången nu i julas) minskats med några personer.

  SvaraRadera
 5. Skönt att ha äp inplanerat, och jag önskar er lycka till! Hoppas också att det löser sig med jobbet, kanske inte alla som varslats måste gå innan det är klart. Håller tummarna!

  SvaraRadera
 6. Tänkte bara så här... att det är jättetråkigt att ni blivit varslade bägge två samtidigt. Men för att se positivt på det hela är att dina tankar inte "bara" kretsar kring barnbiten - och då kanske kroppen säger att det är dax nu. Flummigt skrivet men jag ville förmedla en positiv känsla i allt kaos.
  Lycka till. Kram Maria

  SvaraRadera