onsdag 24 mars 2010

Ont i halsen

Det har jag fått nu. Sambon har varit lite förkyld ända sen han kom hem från snowboardsemestern, och nu har jag visst få ta över den del. Fast jag har alltid halsont i slutet av mina förkylningar så förhoppningsvis blir det här inte långvarigt.

Tog en svängom till Ica på lunchen och köpte panodil och Mucoangin men tycker inte det gjort nån nämnvärd skillnad.

Om det är någon som sitter på nåt riktigt bra tips på vad man kan göra åt halsont är jag idel öra! Annars är det väl bara att stå ut med skiten eftersom halsont inte går att 'bota', bara lindra.

Om jag nu måste vara lite sjuk under en ivf-behandling igen så föredrar jag att det är innan ET och ÄP än efter. Tror fortfarande att mina flera hundra nysningar per dag och att jag hackade bort en bit av fingret och nästan svimmade inte riktigt gynnade det stackars embryot.

6 kommentarer:

 1. Hej. Ville bara säga att du har en jätte fin blogg och jag beundrar ditt mod. Önskar dig all lycka till i framtiden med att få ett plus! Många varma hälsningar!
  Frida

  SvaraRadera
 2. Blä för ont i halsen, hoppas det försvinner snart!

  Och jag lovar att renovera ett rum i taget. Det misstaget har jag gjort tidigare, i lägenheten vi bodde i innan vi flyttade till huset.
  Det blev minst sagt rörigt. :)

  Lovar att ta lite kort på huset, både inne och ute har jag tänkt. Ska bara få tummen ur..

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad jobbigt förresten att dina morföräldrar bor så långt bort. Det är påfrestande att inte kunna finnas där och hjälpa till i vardagen..

  Hoppas du får träffa dem snart iaf!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Frida: Tack så jättemycket! =)

  Sara: Det har faktiskt försvunnit lite grann. Men jag vet inte om det är panodilen, halstabletterna, akupunkturen eller att det har gått lite tid och halsontet är på väg ut ur kroppen =)

  Mmm, det är riktigt synd att morföräldrarna (och farmor, kusiner, farbröder etc) bor så långt bort. Men då får man tillfälle att åka iväg och hälsa på dem på lite längre resor. Man uppskattar dem nog lite mer på det sättet. Och tar verkligen till vara på de tillfällen man träffas. Det blir intensivt =)

  SvaraRadera
 5. Inga tips på hur man tar bort halsont förresten?! Betyder det är ni alla är härdade och sega och bara uthärdar skiten? Det gör ju så ONT!

  SvaraRadera
 6. Testa att gurgla en krossad/upplöst Treo i en liten mängd vatten. Det smärtstillar bra.

  Mosade/krossade alvedon i lite vatten ska oxå funka bra att gurgla med.

  SvaraRadera