lördag 27 mars 2010

Seglördag

Sambon drog på sig nån magsjuka igår. Han var väck halva kvällen och hela natten. Det blev soffan för mig eftersom vi inte hunnit göra i ordning något gästrum i huset än. Idag har han sovit större delen av dagen och jag har ställt in alla mina planer så att jag kan vara hemma och ta hand om honom.

Det är knäppt vad fort tiden går när man bara är hemma och gör ingenting. Jag har läst i fyra timmar, tagit en tupplur i två timmar, lagat mat och ätit i en timme och tittat på teve i en timme. Och nu är klockan redan 18 och sambon skulle mycket väl kunna sova resten av kvällen. Jag får väl läsa ut min bok eller nåt. Synd att vädret varit värdelöst idag annars hade jag i alla fall kunnat hänga ute i trädgården och rotat runt i rabatterna.

Men inomhus finns det inte så mycket att göra som inte väsnas. Vill ju inte väcka honom. Sömn är gött när man är sjuk. Ibland det enda som hjälper.

Det finns två tankar i mitt huvud just nu. Jag hoppas att han blir frisk till på tisdag och jag hoppas att han inte smittar mig med den här skiten. Kan inte livet vara lite lätt nån gång?

2 kommentarer:

  1. Usch, fy för magsjuka. Hoppas han kryar på sig och att du inte blir smittad. Tänker på er!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Han har kryat på sig nu och jag verkar inte ha blivit smittad. Men jag går omkring och är helt torr i halsen. Skumt.

    SvaraRadera