fredag 19 mars 2010

Filmtips!

Igår var jag på bio med min goda vän E. Vi såg 'Remember Me', en film som jag inte visste mycket mer om än från trailern jag sett en gång och nån plansch på stan. Och det händer alldeles för sällan att man går och ser en film som man knappt vet något om. Man går dit helt utan förväntningar och visst, det kan visa sig att filmen är kolossalt dålig, det är det man har att förlora på det. Tiden man aldrig får igen som man slösat på en film som smakar apa.

MEN! Gå och se den här filmen och bli överraskade. Jag och E diskuterade den mycket ingående till en kopp te respektive kaffe på en bar igår kväll (mmm, bartendern tittade konstigt på oss, ALLA andra på stället drack öl eller vin....)

Jag kunde inte heller låta bli att tänka på den på vägen hem från Lund. Även idag ägnat den flera tankar och det händer ärligt talat inte så ofta att jag berörs så mycket och så äkta av en film.

Nu inser jag iofs att jag förstör en del av charmen som jag så mycket uppskattade, genom att inte få höra från någon vad de tyckte om filmen, hur bra den är osv osv. Så strunta i vad jag tyckte om filmen! Gå dit i tron om att den är skitkass rentav. Och upplev något stort.

2 kommentarer:

  1. Hehe, det finns ett monster :P
    Har hört att den filmen är bra, måstekollas här ngn dag!

    SvaraRadera
  2. Oh yes, det måste du! ;)

    Hittade monstret till slut, fast en timme för sent tyvärr...

    SvaraRadera