måndag 15 mars 2010

IVF5

Beräknas börja imorgon eller på onsdag. Har fått schema och lite nya recept hemskickade och jag såg ju till att bunkra upp med det mesta redan innan jag reste ifall jag skulle behöva börja med sprutorna omedelbums. Hade ÄL under resan så det hanns inte med ett naturligt försök ändå. Simmarna kan visserligen klara sig i upp till 5 dagar men då var det i så fall verkligen på håret. Men eftersom jag redan fått mina färgade flytningar så vet jag ju att mensen är på g. Den får gärna komma idag.

Det blir alltså sprutor på direkten den här gången, börjar på dosen 225 från självaste början (det har jag inte gjort under de tidigare korta behandlingarna). Sen efter ET blir det östrogentillskott, progesterontillskott och Ovitrelle varannan dag för att boosta kroppens egna östrogen och progesterontillverkning. Får vi fram två fina embryon så sätts två tillbaka, med AHA utfört på båda.

Det var den infon. Fler inlägg är på väg! :)

6 kommentarer:

 1. Finemang! Välkommen tillbaka, du är säkert solbränd och fräsch! :) Väntar ivrigt på alla kommande inlägg!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Wow, nu är du inne på ditt femte försök. Mina tummar kommer att hållas blåa! Ska bli så spännande att följa din resa genom denna IVF!

  SvaraRadera
 3. Önskar dig all lycka i världen!!!
  Tror & hoppas att det kommer att gå vägen=)

  Välkommen hem=)

  Kram Kram!!!

  SvaraRadera
 4. Har börjat läsa din blogg för ett litet tag sedan och ser ut som ett frågetecken varje gång du skriver något som ET, AHA eller något sånt. Vad betyder alla dessa förkortningar?

  Håller tummarna för att du snart får ditt efterlängtade pluss!! Fortsätt kämpa!!

  SvaraRadera
 5. Hej Sandra!
  Och välkommen till mig blogg. Tycker det är jätteroligt när fler och fler hittar hit =)

  Förstår att det kan verka luddigt med alla förkortningar, det blir lätt så när det är många långa ord som upprepas väldigt ofta.

  Därför har jag en liten ordlista i kolumnen till vänster, näst-näst-längst ner. Där står visserligen inte mycket mer än själva orden som förkortningen kommer ifrån.

  Därför ska jag nog skriva ihop ett inlägg med lite bättre information om IVF. Jag har länge velat ha en liten flik uppe till vänster där man kan plocka fram info om mig, info om ivf osv. Så det får bli veckans bloggprojekt! Tack för inspirationen =)

  SvaraRadera
 6. Du verkar laddad och det känns som att du hittat lite nya krafter.

  SvaraRadera