onsdag 31 mars 2010

'Mellandagen'

Idag är det dagen mellan ÄP och ET. Alltså dagen efter att jag blivit plockad på 11 ägg och dagen innan jag får ett eller två tillbaka.

Fick förresten lära mig igår att ET med två ägg heter DET (Double Embryo Transfer).
Åker rätt in i ordlistan! :)

Mår mycket bättre idag, fortfarande svag dock och så klart öm i magen efter operationen igår. Men piggare! Har idag ätit två ostskivor, ett glas proviva och en liten kopp med fil, kanel och socker. Mår illa av det nu, men äta måste jag ju. Det går nog över. Ska bli intressant att se hur jag ska lyckas få ner lammfärsbiffarna med tzatziki under lunchen. Det är vad som bjuds på här på jobbet idag när vi ska ha fortsättningsmöte angående varslet. Hoppas så klart att få reda på att jag sitter någorlunda säkert, men vågar såklart inte hoppas.

Borde ärligt talat ägna hela helgen åt att leta jobb...

Och ja, jag är faktiskt tillbaka på jobbet idag. Under IVF1 var jag tillbaka på jobbet under mellandagen men efterföljande behandlingar har jag stannat hemma, dels pga smärtorna och dels av de många psykologiska anledningarna. Men idag är det ju viktigt möte så det får man ju gå på. Om jag inte får i mig nån lunch idag så får jag nog åka hem och vila. Man blir lätt trött om man inte äter nåt...

6 kommentarer:

 1. Hoppas allt går bra på jobbet idag, håller alla tummar! Angående DET imorgon vet jag redan att det kommer gå bra, bara vet det så DET är jag inte nervös för!
  Tack för din stöttning åter igen. Fredrik var fortfarande jättetrevlig fast han glömde bort mig först :-( så det samtalet gick bra. Sämre med kuratorn, men kommer skriva lite mer utförligt senare idag.
  Kram, kram

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för din jobbsituation!

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att du är lite piggare och att det gick så bra igår :)

  Tack för din kommentar! Håller tummarna att allt går bra med ditt arbete nu också och många lycka till imorgon :D
  Håller utkik om det blir ET eller DET!

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas mötet har gått bra idag!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Håller tummarna för att det går bra både på jobbet och DET imorgon! :)

  SvaraRadera
 6. Hoppas att mötet har gått bra idag och att det går bra imorgon!

  SvaraRadera