tisdag 30 mars 2010

Hemma efter ÄP

De senaste dagarna har verkligen varit tuffa och att orka med denna morgon blev verkligen ett prov. Vägde ytterligare ett par hundra gram mindre i morse trots att jag faktiskt fått i mig en skål med yoghurt och ett par glas juice igår. Magen gjorde inte ont längre men jag kände mig inte så stark i kroppen precis.

Blev åksjuk på vägen till kliniken men hann skaka av mig illamåendet innan det var dags för Stelosid-tabletten (lugnande). För första gången var vi första paret ut på operation! Alltid nåt, det är så tradigt att behöva vänta. Blev inte speciellt dålig av lokalbedövningen eller det smärtstillande i venflonet heller. Däremot började det göra ganska så ont under själva operationen så läkaren beslutade att ge mig ytterligare en dos av det smärtstillande. Minns inte att jag somnade, men det gjorde jag. Minns inte heller att jag vaknade en stund senare och läkaren beslutade att ge mig en tredje dos av det smärtstillande så att jag somnade om igen. Trippel dos allt som allt och jag känner mig fortfarande groggy.

Det tog lite över två timmar innan de kom in till oss med beskedet och då hade jag sovit i princip hela tiden. Anders kom in med lite saft och skorpor till mig som jag faktiskt fick ner utan större problem :)

Men nu till resultatet. Det fick ut 11 ägg! Det är rekord för mig. Tidigare resultat ser ur så här: 7, 10, 3, 10. Trots de mardrömsliknande dagar vi har haft på sistone så kunde vi i alla fall glädjas åt ett bra ÄP-resultat.

Känner att jag inte orkar skriva så mycket mer nu...är trött, törstig, illamående och har ont i magen, allt på samma gång. Vila ska väl hjälpa mot det mesta...natti natti, så hörs vi sen nån gång.

18 kommentarer:

 1. Oj oj oj, vilken omgång du varit med om. Hoppas du mår lite bättre snart och du får några fina ägg tillbaka. Jag önskar dig all lycka till.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till glimrande resultat!! Hoppas på lika många befruktade så ni kan fylla frysen också. ;)

  SvaraRadera
 3. Vilket bra resultat! Bra kämpat gumman!

  Nu håller vi tummarna för några fina ägg, både till dig och frysen. Och även att du kryar på det ordentligt nu så du kan ruva som fasiken sen.

  KRAAAAAAAAM

  SvaraRadera
 4. Härligt med rekord :-)

  Kram Catrin

  SvaraRadera
 5. Uj vilken dag, hoppas vilan hjälper. Grattis till ett fint resultat!

  SvaraRadera
 6. WoW härligt att höra.. 11 ägg, det är ju hur bra som hellst !!
  Orkar inte gå tillbaka och läsa dina andra resultat men har ni någonsin fått nåt till frysen ?? eller hur brukar det gå med befruktningen sen ?? lite nyfiken bara !
  Grymt bra resultat i alla fall,
  Kram M
  http://ledsenihemlighet.blogg.se

  SvaraRadera
 7. Härligt många ägg! Hoppas du känner dig bättre snart :)

  SvaraRadera
 8. 11 ägg - grejt!! Och visst står man ut med allt bara det blir ett bra resultat! Hoppas nu att du kryar på dig fort att ni får rekordmånga befruktade ägg med! Kram!

  SvaraRadera
 9. Grattis till ett jätte bra äp resultat!
  Vila nu och ta det lugnt!
  När har du återföringen? Kan det tänkas bli långtidsodling?

  SvaraRadera
 10. Tack tack och återigen tack för era glada ord! =) Alltid lika trevligt när man startar datorn efter att ha sovit femtielva timmar.

  M: Vid vårt allra första ivf fick vi ett litet ägg till frysen. Sen har det tyvärr inte blivit fler. Befruktningsstatistiken ser väldigt olika ut från gång till gång. Är det fler som är intresserade så skriver jag kanske ett inlägg rentav :)

  Sara: Återföring är på torsdag. Jag har ju tjatat som en tok på att de ska göra långtidsodling på våra ägg om det går men de har aldrig tyckt att det behövs. Så antagligen gör de inte det nu heller...kanske borde ringa till kliniken och höra imorgon?

  SvaraRadera
 11. Hoppas att du mår bättre!

  Jag fick inte tillbaka aptiten förrän idag riktigt... och jag insjuknade i lördags...

  KRAM!

  SvaraRadera
 12. Låter bra med femtielva timmars sömn efter att ha gått igenom en pärs av den där kalibern! Stort grattis till den fina äggskörden, jag hejar på dig inför återföringen!!!

  SvaraRadera
 13. Så härligt med 11 ägg! Grattis..
  Hoppas du mår bättre!

  KRAM

  SvaraRadera
 14. Fru barnlös30 mars 2010 20:22

  Skönt att det gick bra idag och att det blev 11ägg!

  SvaraRadera
 15. Skönt med så många ägg, hoppas på en bra fortsättning!

  SvaraRadera
 16. Hej J !!
  Hittade din blogg för några dagar sedan och följer dig och din mans resa mot plusset. Är själv i samma situation och önskar att snart få plussa....Väntar nu på ett införande igen men när det blir vet vi inte ännu..Hoppas på snart..
  Skriver dock inget om detta i min blogg ännu..

  Jag önskar er all lycka!!

  SvaraRadera
 17. Härligt med så många ägg! Hoppas alla är dugliga! Jobbigt att du inte mår så bra bara - hoppas det går över och att du är piggare till återinföringen på torsdag! Hejja hejja!!

  Kom ÄL-stickorna fram förresten?

  Kram J

  SvaraRadera
 18. Skönt att äp gick förhållandevis bra ändå! kram

  SvaraRadera