måndag 15 mars 2010

Jag överlevde!!!

Och det gjorde inte ont alls! Klart, det kändes lite grann, men bara vissa nålar och bara en liten stund. Och jag blev så himla avslappnad. Han är så skön att prata med och är jätteduktig på att förklara och svara på frågor. Det är ju precis så läkare borde bete sig också.

Vi pratade om var han satte nålarna, vad han fokuserade på att balansera i kroppen. Det var mycket lugnande punkter och några som ska främja fertiliteten, stärka livmoderslemhinnan osv. Han ville inte sätta nålar som har med fertilitet att göra efter ET eftersom det kan göra att ägget stöts bort. Samma sak gällde örter, han tyckte att det kändes för riskabelt. Istället sätter han nålar för att gynna fertiliteten fram till 3 dagar innan ET och sen efteråt bara för att lugna ner mig och ta bort stressen.

Ska tillbaka på onsdag för behandling nummer 2. Hoppas verkligen att jag börjar med sprutorna imorgon.

Det jag är lite nervös över är att han sa att man känner av nålarna mer efter ett par gånger och att det kan kännas mer (alltså göra lite ont). Men jag hoppas att det inte blir så illa som tidigare.

Som avslutning vill jag bara säga 'YES!'. Fan vad stolt jag känner mig att jag fortsatte kämpa med akupunkturen! Nu jäklar får det fantamej funka!!!

5 kommentarer:

 1. Vad skönt att det gick så bra på akupunkturen. Och vad roligt att ni snart är igång med nästa försök. Ser fram emot att se bilder från resan.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej där!
  Jag hoppas verkligen att du lyckas, och att akupunkturen fungerar.

  Lycka till! Eller nej, förresten, man ska inte önska lycka till har jag hört, i skidbacken säger folk "bryt ett ben" till varandra för att motverka brutna ben..

  Men att säga " tappa ett ägg" låter så brutalt elakt så jag säger nog lycka till ändå! :)

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att du gav akunkturn en chans till, hoppas att det fortsätter kännas lika bra.

  Håller tummarna att du får börja med sprutorna ikväll!

  SvaraRadera
 4. Välkommen hem igen :) Går själv på akupunktur och tror på det tills motsatsen bevisas. Det finns ett par punkter jag fick tips om att trycka på själv varje dag för att främja fertiliteten, fråga din akupunktör eller skriv en rad till mig om du vill veta var. Kanske kan ta ett foto och lägga ut det i bloggen :)

  SvaraRadera
 5. Är ju kanonbra vännen! Jag vet ju inte hur det står till riktigt med mig nu var det har fastnat, men nåt har ju hänt uppenbarligen. Trots allt den största förändringen jag gjorde var ju faktiskt akupunkturen.
  Hoppas, hoppas att du överlever vidare!! :-)

  SvaraRadera