söndag 28 mars 2010

Sprutdag 9, IVF5

Sprutdag 5,6,7 och 8 förflöt ganska smärtfritt. Orgalutran gjorde som vanligt pissigt ont och igår tog jag den sista. Ikväll blir det Ovitrelle, ägglossningssprutan, exakt klockan 22.00 och sen är det sprutfritt. För det är nämligen så att det inte blir några progesteroninjektioner den här gången. Vi skippar det. De har inte tillfört alla fördelar de skulle så jag kan lika bra gå tillbaka till kladd-vagitorierna. Jippi...

Idag känner jag mig död i hela kroppen. Vill inget, orkar inget, känner inte ens för att göra sånt jag annars tycker är roligt. Ska tvinga iväg mig själv till nån blomsteraffär nu bara för att göra NÅGOT idag. Vill egentligen inte men är så trött på mig själv att jag inte står ut.

Tror gårdagens slöande tog kål på energin och nu måste jag jobba upp den igen...kan det förresten vara hormonerna som gör mig så här nere?

Dags att vakna.

5 kommentarer:

 1. Säkert hormonerna som har ett finger med i spelet. De brukar ju göra att man mår toppen... NOT! Jag mailar dig lite senare idag.

  Catrin

  SvaraRadera
 2. Och kallt är det också...hade bara solen kunnat visa sig hade jag varit ute hela dagen. Men jag kanske ska gå en runda runt huset och ta lite foton på våren...

  SvaraRadera
 3. Tror verkligen att det kan vara hormonerna, brukar känna mig lite lag jag ocksa.

  Sag att du har ÄP pa min födelsedag, det maste vara ett gott tecken! Tänker halla tummen under hela min vistelse i Vietnam och hoppas pa ett stort plus lagom till jag kommer hem, ok? :)

  Stor kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Vill bara skicka några energi-kramar!!

  SvaraRadera
 5. Önskar dig all lycka till på ÄP, hoppas det blir många fina mogna ägg!

  SvaraRadera