tisdag 23 mars 2010

Lite väl desperata metoder

När man promotar sin barnklädesblogg hos ofrivilligt barnlösa som är mitt uppe i ett provrörsförsök.

Jag syftar på kommentaren som lämnades på mitt förra inlägg:
Hej! :)

Vilken härlig blogg du har, gillar den verkligen! Vill tipsa dig om min sida babyleggings.se , där jag säljer supersöta babyleggings till både tjejer och killar, klicka dig även in på babyboots.blogg.se , där jag säljer UGGS liknande boots till bebisar! :)

Rekommendera gärna sidan till dina nära och kära!

Kram Emma


Jag har sett exakt samma kommentar dyka upp på andras bloggar, så den var så klart inte direkt riktad till mig utan ett fett misstag. Men ändå. Man borde väl kolla vad det är för blogg man kommenterar på så att det inte blir konstigt??! Som det blev nu. Inte jätteroligt att bli tipsad om bebiskläder när man är i min situation och har längtat och desperat försökt att bli gravid i nästan två års tid. Då gör det fysiskt ont att gå in på såna här sidor.

Lämnade en kommentar på tjejens blogg men räknar inte med att den blir publicerad =)

8 kommentarer:

 1. Nä ni. Kommentaren min dök inte upp på hennes blogg. Där finns en massa andra kommentarer nu så jag vet att hon har fått den.
  Lika bra att sluta bry sig. Det här är bara en störig liten petitess. Så det gör jag. =)

  Dags att sova tror jag bestämt...

  SvaraRadera
 2. Jag stör mig oxå på sånna där typer, som inte ens läser vad man skrivit men ändå lämnar de en klämkäck kommentar om att man ska besöka dem. Hade ett inlägg om att jag hade mitt liv värsta dag (var nog inte så illa egentligen, för nu minns jag inte varför den dagen var så hemsk), men fick flera kommentarer typ.."Hej! Fin blogg! Haft en bra dag? Kika gärna in hos mig!". Suck. Dem orkar man inte besöka. Men den där Emma var verkligen klumpig!

  SvaraRadera
 3. Inte förvånande att hon inte publicerade den...men hon kommer (kanske) inte tillbaka och promotar med...eler ja, hon läser ju itne så manvet aldrig!
  Ha en bra dag, kramen

  SvaraRadera
 4. Hon är en sån som reklamkommenterar antar jag. Så jävla störigt...

  SvaraRadera
 5. Ja lägg ingen energi på sånt trams! Oerhört klumpigt gjort, fattar inte hur man tänker, desperat är rätt ord!!

  SvaraRadera
 6. Otroligt lågt. Som att slå på dem som redan ligger!

  SvaraRadera
 7. Tanklöst, och onödigt. Det är ju liksom ingen idé att göra reklam hos helt fel målgrupp...

  Kul att få ett ansikte till bloggen! :-)

  SvaraRadera
 8. Fast ibland kan man bli överraskad! =)
  Fick ett mail från personen i fråga där hon bad så mycket om ursäkt. Hon verkade till och med ha dåligt samvete och allt. Det trodde jag aldrig faktiskt. Så himla uppfriskande att bli positivt överraskad av människors agerande och att ens fördomsfullhet får sig en liten törn ibland. Det mår den bra av.

  Tack för ursäkten, du är så förlåten så!
  Men tipsen om att jag kommer att bli gravid om jag slutar vara så frustrerad och att par som börjar tänka på adoption oftast blir gravida på egen hand tar jag inte till mig. Såna tips gör det inte direkt bättre utan man blir bara mer frustrerad för att människor inte förstår och ger tips om saker de inte har nån aning om. Men jag förstår att människor bara menar väl så jag bryr mig inte så mycket. Även om det är störigt. =)

  SvaraRadera