tisdag 23 mars 2010

Sprutdag 2, 3 och 4, IVF5

När jag inte längre kommer ihåg att blogga om varje sprutdag för sig är det nog dags att inse att det inte känns så märkvärdigt med sprutorna längre. För er stackare som också misslyckats fyra gånger, vid IVF 5 verkar hetsen släppa!

Igår var det så illa att jag klockan 23 kom på att jag borde tagit en spruta klockan 22. Ryckte lite på axlarna, tog sprutan en timme för sent, och gick och la mig. Det heter ju "ta sprutorna vid ungefär samma tid varje kväll" och de första gångerna har jag ju följt det slaviskt och nästan gått under ifall jag diffat på 5 min.

Symptomen är de samma varje gång, mer eller mindre i alla fall. Och så här i början av sprutperioden märker jag knappt av något alls. Det molar lite och jag är trött. Lite.

Var på akupunktur idag. Skulle egentligen åkt dit igår men mitt i ett nervöst sammanbrott är det svårt att komma ihåg att akupunkturtiden flyttats femtielva gånger och landat på 15:30 istället för 17:00. Det kändes asbra i alla fall och jag ska dit imorgon igen och på fredag. Det enda som inte känns fullt så asbra är priset, men hjälper det oss att få det där plusset så rör det mig inte i ryggen. Det är bara så jäkla omänskligt att inte veta...

400 kostar det per behandling förresten, för er som fått upp ögonen för akupunktur. Ja, jag vet, det är sjukt. Det är inte speciellt skönt under tiden utan mest vansinnigt tråkigt. De kunde i alla fall slängt in en nackmassage för det priset.

6 kommentarer:

 1. Hej! :)

  Vilken härlig blogg du har, gillar den verkligen! Vill tipsa dig om min sida babyleggings.se , där jag säljer supersöta babyleggings till både tjejer och killar, klicka dig även in på babyboots.blogg.se , där jag säljer UGGS liknande boots till bebisar! :)

  Rekommendera gärna sidan till dina nära och kära!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Det är ju inte lika spännande längre... Vi börjar bli gamla i gemet, kanske ska börja jobba som konsulter på kliniken, tar det sig inte snart lär vi väl bli inventarier där. :-)
  Jag skiljer mig lite från dig dock på en punkt, fick ju en fantastisk rolig dam som akupunktur så det var värt varenda krona bara att få skratta så gott en gång i veckan mitt i allt elände.
  Kram vännen

  SvaraRadera
 3. eh, jag fick exakt samma kommentar fr emma. konsigt att hon lyckas välja exakt samma ord då hon besöker nya bloggar :P

  Ja, nackmassage borde verkligen ingå! natti natti

  SvaraRadera
 4. Ja det är bra - ut med aggressionerna bara, jag tar emot dom! Och ja, extremt klumpigt att inte läsa innan man kommenterar.
  Gillas icket!

  SvaraRadera
 5. Uhm..lite smådyrt för nåt man inte ens njuter av. Men som du säger, är ju värt varje öre om det ger önskat resultat :D

  Har funderat på att göra headern transparent (fast helst vill jag ju göra om hela bloggdesignen..hur det nu ska gå till). Men jag vet inte hur man gör :( Vet du?

  SvaraRadera
 6. Det är verkligen dyrt med akupunktur, tycker att det är synd att de inte kan ha nåt paketpris eller nåt sånt. Jag gick förra året på akupunktur och då kostade det 450 kr per gång här.
  Håller med dig om att lite nackmassage skulle ingå ;-)

  SvaraRadera