söndag 27 juni 2010

Som från en Prippsreklam

Fortfarande förkyld, tror jag. Det kan vara allergier, men jag är osäker.

Det här med att jag sa att jag behövde sluta ta ipren handlade om migränen. Tar man en alvedon tillsammans med en ipren så försvinner migränen. Puts väck! Men en alvedon bara funkar inte alls. Hade det varit vanlig huvudvärk hade jag förstås tagit alvedon och bara alvedon.

Midsommar firade jag i Blekinges skärgård utanför Karlskrona. Det var faktiskt riktigt najs och vädret var strålande, precis som i prippsreklamen! =) Hästar matades, blommor plockades, kransar bands och det vilades i solstol med havets lugna brus som bakgrundsljud. Här kommer lite bilder:Och här har vi lite sånt som man aldrig får se i en prippsreklam:

6 kommentarer:

 1. Känner inte dig mer än att jag läst bloggen några gånger. Tyckte jag såg dig i Ronneby men var väääldigt osäkert eftersom jag bara sett några bilder här... Men kan det stämma??

  Firade för övrigt också midsommar på en ö utanför karlskrona, hade det ljuuvligt! =)

  SvaraRadera
 2. Härligt att midsommar blev bra! Jag skrattade gott åt din sista bild, nej, det är sällan man ser sånt i reklam :-).

  Lycka till på måndag!

  SvaraRadera
 3. När jag hade fått ryggskott blev jag rekommenderad att ta två st Alvedon tillsammans med en st Ipren för bästa effekt!

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag vill inte göra dig orolig och jag vet ju inte hur mycket ipren du tar/tagit men om du läser bipacksedeln (eller kollar in fass.se) så ser du att man helst ska undvika ipren (och andra läkemedel i samma produktgrupp)om man försöker bli gravid eftersom risk finns för minskad fertilitet. Du kan ju passa på att fråga om det på nästa undersökning.

  /Anki

  SvaraRadera
 5. Anonym: Jag körde E22:an genom Ronneby, men närmre än så kom jag inte =)

  Anki: Jag känner till varningarna med ipren i samband med graviditet så jag håller mig borta. Ska försöka hitta en annan lösning på min migrän.

  SvaraRadera