söndag 6 juni 2010

Nja

Om jag verkligen kan förmå mig att kalla det här för semester, det har jag inte bestämt än. Jag är fortfarande sjuk. Locket för örat tror jag kan ha försvunnit i eftermiddags för gott den här gången. Jag är fortfarande snuvig men har inte koll på om det är allergi eller förkylning. Halsont.

Imorgon SKA jag bli bättre. Då ska brorsan och jag gå på bio. Och på tisdag har jag en massa roligt inplanerat så då måste jag verkligen vara helt frisk. Allergisk får gå, svårt att komma ifrån när det i Warszawa ser ut som att det snöar med allt pollen som flyger i luften. Försökte att ta ett foto på fenomenet men det fastnar inte riktigt på bild...

Känner mig fullkomligt handikappad utan internet. Att låna mormors dator är inte så flexibelt som jag är van vid. Försökte faktiskt skaffa mig mobilt bredband under den här tiden, men det fick jag inte eftersom jag inte hade mitt polska pass med mig. För man måste vara medborgare i detta land för att få nyttja det mobila. Men så kanske det är i alla länder? Störigt och snopet var det i alla fall.

Idag har jag sökt tre jobb på mormors dator. Jag längtar efter mitt internet... Men det är trots allt ändå värt att vara utan när man ser hur glada morföraldrarna blir av att man hälsar på =)

2 kommentarer:

  1. Hej, hamnade här inne av en slump för ett par veckor sedan och försökt läsa ikapp om eran otroliga kamp med resan till pluset!

    Ett litet tips om att slippa lock för öronen, dom säljer öronproppar för flygning på apoteket för strax under hundralappen, och dom fungerar skapligt bra enligt sambon!

    SvaraRadera
  2. när kommer du hem? :) hoppas du känner dig bättre!

    SvaraRadera