onsdag 16 juni 2010

Är det sommarlov nu?

Det känns lite så i alla fall =)

Har bara gjort mysigheter idag. Morgonpromenad innan frukosten:


Cyklat ner till stranden:


Har filat naglarna och roffat åt mig lite plantor från svärmors rabatter:


Har åkt och köpt ännu fler blommor i Vellinge (kommer foton på det sen när jag kommit hem och fått lite ordning på alla växter och rabatter...).

Har gått på en lång promenad till och ätit mjukglass. Idag har det känts som sommarlov på riktigt. Såg mig själv i spegeln för en stund sen, och jösses! vilken röd nuna =) Glömde smörja mig.

Och nu ska vi grilla burgare och sen blir det fotboll. Visst märks det att jag anstränger mig att vara glad? 'Måste fokusera på det som är bra' har blivit som ett mantra....
(Men jag tänker ändå kommentera på gårdagens inlägg eftersom jag fått in lite 'blandade' åsikter)

5 kommentarer:

 1. Skönt med egen "mysdag". Längtar till havet själv... Och nya fina plantor kan förgylla vilken dag som helst!

  Kram Ninna

  SvaraRadera
 2. oj vilken fin strand! skönt att du orkar anstränga dig lite för att vara positiv :)
  ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 3. Klart du har sommarlov! Ska bara njuta några månader nu tills du skall börja på ditt nya välbetalda drömjobb sen i höst för att sedan vara mammaledig kombinerat med ett nytt sommarlov nästa år!

  SvaraRadera
 4. Underbar dag, och HAVET! Jag är avundsjuk :)

  Skönt att det är lite bättre idag. Förstar att det är jobbigt med svägerskan. Vet inte hur jag skulle ta det faktiskt. Men samtidigt sa har ju inte vi mindre chans att fa barn för att andra far det, precis som vi pratade om sist :) Och visst kan man först att de är glada och förväntansfulla även om det gör sa j*vla ont. Och man är sa himla avundsjuk.

  Tänk pa att ingen kommer vara mindre förväntansfull när de bli er tur (för det blir det snart), och alla kommer älska ert lilla barn precis lika mycket. Och du kommer älska den här lilla krabaten som är pa väg. Kanske blir det lättare om du tänker sa? Istället för att tänka pa graviditeten?

  Jag babblar pa.. Vill ju egentligen bara att DU ska ma bra. Det är verkligen inte lätt det här, men jag tror inte att det alltid är sa lätt för de andra heller. Men det vet du ju redan.

  Stor kram till dig!!

  SvaraRadera