torsdag 10 juni 2010

Hemma i Sverige

Och ledig på studs. Känns mycket konstigt. Mycket mycket konstigt faktiskt. Har inget jobb att gå till på morgonen. Känns skönt också. Lyxigt. Inte ett ord som jag egentligen velat beskriva situationen med, att vi båda är utan jobb med nytt hus och ivf hängande över oss, men att vara ledig tror jag är det bästa som kunde hända mig just nu. Jag MÅSTE varva ner. Fokusera på mig själv, välmående, målbilder och såntdära.

Och hittar vi jobb som vi kan börja på i augusti då blir det ju lyx på riktigt. Nån som har några tips? Lite inside information om lediga jobb på häftiga företag? Ett sånt vill jag ha. Ett häftigt jobb som jag bara vill rusa till på morgonen när jag vaknat. Projektlederi är det jag pysslat mest med. Jag tar vilken bransch som helst!

Det regnar i Skåne förresten. Det var 30 grader i Warszawa. Jag var visserligen sjuk större delen av tiden, men värme är nästan alltid gött. När kommer sommaren hit egentligen? Jag har rabatter att rensa och gräs att klippa, och det blir bara slabbigt att göra det i ösregn. Jag har provat...

7 kommentarer:

 1. ta det lite lugnt och lyxa på bara :) ar tyvärr inga bra jobbtips men jag har en känsla av att det kommer att lösa sig ändå..

  SvaraRadera
 2. Se det som semester till att börja med. Du hinner oroa dig över jobb tids nog!

  SvaraRadera
 3. Vad var det som hade hänt som du skulle berätta på onsdag (igår) ? Nyfiken

  SvaraRadera
 4. Försök och njut av att du är "ledig". Det är ju iaf en väldigt härlig tid på året att vara "ledig" på :-)

  SvaraRadera
 5. Välkommen hem :) Regn i Stockholm med, undrar vart solen försvann. Hoppas du hittar ett spännande jobb snart, behöver själv ett också. Koppla av och njut mitt i arbetsansökningarna, ditt välmående är viktigast, kram

  SvaraRadera
 6. Hemlisen som jag lovat att berätta om kommer. Men jag kan inte berätta riktigt än...

  SvaraRadera
 7. Halloj! Välkommen hem! Trist du var sjuk under resan bara, man har ju inte så mkt ork när man inte är frisk :/ Hoppas du börjar känna dig kurant nu och att du hittar dig ett jobb! Har själv letat jobb i snart 1½ år.. Därför känns det lite konstigt att JAG sitter och rekryterar folk och ger dem jobb! Ah well... :)

  SvaraRadera