tisdag 15 juni 2010

Det stora avslöjandet =)

Jag ska börja blogga på Alltombarn!

Det har varit på gång ett tag nu och många mail har skickats fram och tillbaka mellan mig och chefsredaktören. En häftig möjlighet för mig och jag tycker det känns jättespännande.

Hoppas ni alla fortfarande kommer att vilja läsa det jag skriver trots att jag kommer att skriva under någon annans namn. Jag funderade länge på det faktiskt, om jag skulle tappa många läsare för att jag skrev nån annanstans, att min personliga bloggdesign skulle gå förlorad, men jag tyckte ändå det här kändes som en så pass bra möjlighet att nå ut till så många fler att jag nappade på erbjudandet.

Kommer ut med info så fort övergången är gjord =)

Hoppas ni är många som stannar kvar.

5 kommentarer:

 1. Men, alltombarn lades ju ned idag?!

  SvaraRadera
 2. Jo, tack. Den fantastiska nyheten nådde mig för en halvtimme sen... :(

  SvaraRadera
 3. Hej fina Joanna!

  Jag är en trogen läsare som älskar din blog och definitivt följer med till Alltombarn.se men enligt det här pressmeddelandet ska Bonnier lägga ner Alltombarn?

  http://www.bonniertidskrifter.se/pressinfo/pressreleaser/2010/06/15/bonnier-tidskrifter-fokuserar-familjesegmentet/

  SvaraRadera
 4. Snabba ryck, och lite information, om jag fattat rätt. Trist att det inte blir något, men jag hoppas att du fortsätter här ändå?

  SvaraRadera
 5. Vad tråkitgt att allt om barn lägger ner, självklart hade jag fortsatt att följa dig där. Hoppas att du fortsätter att blogga här nu.

  Kram

  SvaraRadera