söndag 13 juni 2010

BIO

Det är det på kvällens schema. Bio med gravida vännen. Har inte setts på länge så det ska bli trevligt. Sex and the City 2 blir det!

T som jag annars går och ser den typen av filmer med var redan inbokad på den här filmen imorgon med en massa gravida tjejer och mammor så jag tackade snällt nej till att följa med på det evenemanget. Knasigt att jag trots det ska se filmen med en som är gravid, men hennes graviditet har jag lärt mig att stundtals hantera. Och idag är en bra dag för idag har jag varit ute i trädgården i 6 timmar! =)

Tror till och med jag ska unna mig en kakbit på fikan och kanske en liten liten påse godis till filmen.

Nån som har sett den redan? Bra/Dålig?

7 kommentarer:

 1. Jag såg den igår! =) Inte lika bra som ettan, men klart sevärd! =) Ha det så kul!

  SvaraRadera
 2. Såg den för några veckor sedan, och jag tyckte den var underbar :-)

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte den förra var lite bättre, men ha en rolig o skön kväll o njut av kakbit o godis! :) Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej Joanna!
  Jag förstår att du lider av att vara i den situation du är medans (till synes ALLA) andra tjejer utan problem går med magen i vädret och är lyckliga. Jag är mamma till en flicka på 8 månader och det tog mig och min man flera år att få henne ( på naturlig väg). Jag hann bli både orolig och förtvivlad i min situation långt innan vår flicka blev till men vi kom oss inte för att söka hjälp ( förnekelse, antar jag). Vid flera tillfällen sa personer ( mest gamla, kloka kvinnor i min närhet som jag har förtroende för) till mig att kvinnor som umgås tätt med varandra ofta efter en tid utvecklar en slags gemensam cykel ( som i menscykel, inte cykla-cykel, haha) och att deras hormoner, instinkter och känslor hade stor inverkan på varandra. Dvs. att om en icke gravid kvinna umgås tätt med en gravid ( eller nybliven mamma) ökar chansen för en egen graviditet för den ej gravida. Jag vet inte om det finns någon forskning på det här men jag har under åren fått höra detta påstående från flera håll och eventuellt stämmer detta även på mig; jag blev gravid då tre av mina närmaste väninnor precis fått barn. Ja, jag var den absolut SISTA av alla jag känner ( och det är MÅNGA) att bli gravid men till slut gick det vägen! Förresten, en enda av mina vänner är efter mig men hon är nu gravid i 5/6:e månaden på naturlig väg efter ett antal IVF-försök som misslyckats. Jag hoppas och önskar att detta ska vara en sanning även i ditt fall så sluta aldrig att tro, men på vägen dit; Njut av ditt liv, umgås med dina nära och kära och försök glädjas åt det du redan har och är. Kämpa för att bli lycklig som du är, så att du är redo att välkomna en liten till din värld, när det än blir. För det blir, en dag...
  Kram, Susan

  SvaraRadera
 5. Trevligt! Har ännu inte sett filmen så jag ser fram emot att läsa vad du tyckte.

  SvaraRadera
 6. Hej tack för ditt gulliga inlägg! Jag har planer på att gå och se SATC på onsdag och vet att även fast den inte är så bra som SATC 1 kommer jag att må riktigt bra av den. Hoppas att du hade en riktigt mysig kväll med din kompis.kram Nenne

  SvaraRadera
 7. Utvärdering av filmen: Den var mycket lång och inte hälften så bra som ettan. Men lite underhållande ändå. Det var skönt att få skratta lite, speciellt åt Samantha. Annars har jag inte så mycket att säga, den lämnade inga stora intryck direkt. Jag skulle nog ge den en 2:a.

  SvaraRadera