söndag 31 oktober 2010

Dagen då man vann en timme

Jag var uppe halv sju i morse. Visserligen halv åtta i mitt huvud, men inte ens vid den tiden brukar jag masa mig upp på en söndag. Vet inte varför det blev så...kanske för att jag sov 11 timmar natten innan?

Det kändes lite som en TD när jag klev upp. Lite halvljust ute, resten av världen sover och jag själv smyger omkring i huset. Nu är det inte i närheten av att vara TD idag, bara ruvardag 6 idag ju, men den där känslan sitter kvar hos mig.

Det molar och har sig och brösten ömmar ibland. Det är allt. Lite som vanligt kan man säga, varken mer eller mindre. Ruvardag 6...för sjunde gången. Många tankar i huvudet. Vad betyder det här? En sjunde ruvning. Är det vår tur? Är det INTE vår tur? Hur ser framtiden ut?...

Min extratimme idag använde jag i alla fall för att komma ifattt alla era bloggar som jag prioriterat bort de senaste veckorna iom jobb och FET och allmänt kaos i huvudet. Nu är jag ikapp igen och hoppas jag kan fortsätta med det.

Vad använder NI dagens extratimme till? =) Hade varit spännande att höra!

14 kommentarer:

 1. Eftersom jag just nu är galet trött rätt ofta så använde jag den till att soooooova! :-) Fick inte vila nånting igår så det var välbehövligt.

  SvaraRadera
 2. Hoppas verkligen det är er tur nu!!
  Ruva lugnt *kram*

  Här har du min extra timme
  http://familjecirkus.blogg.se/2010/october/naturnara.html

  SvaraRadera
 3. hej hej... jag har följt med din resa ett bra tag... tycker det är starkt gjort att försöka om o. om igen... själv är jag på vippen att ge upp att vid varje misslyckande...

  det jag tänkte egentligen säga så kanske fet är er grej... som sagt det är ju mindre stress med att ta tabletter o. vaggisar istället för sprutor o. dylikt... åtminstone har jag o. min sambo lyckats bli gravida med fet 2 ggr... den första sluta i o. för sig med missfall men att nu den här andra verkar ha tagit sig... men det kanske är för tidigt att säga ännu... men jag är gravid med fet...

  håller tummarna för ett pluss...

  min extra timme har jag sovit bort... :) o. det var skönt...

  SvaraRadera
 4. Jag tror på att det ska bli 7:e gången gillt för er som det blev för oss.

  Jag klev också upp tidigt, men inte lika som dig. Har inte gjort nåt speciellt utan bara tagit det lugnt här hemma.

  SvaraRadera
 5. Rensar,städar, organiserar! Fast det går inget vidare :P

  SvaraRadera
 6. Gomorgon Joanna, vi har varit ute i svampskogen och försökt hitta kantareller, som tyvärr endast gav 3 dl skörd. Många kantareller ser ut att ha ruttnat bort (det har regnat mycket och varit kallt på nätterna här). Men vi har också satt ut fågelbordet med solrosfrön, för pippifåglarna har börjat titta fram. Ha en trevlig fortsatt dag! Kram Kix

  SvaraRadera
 7. Då vi fortfarande hostar oss genom nätterna så sprang den där extra timmen förbli lite obemärkt för min del:o(

  SvaraRadera
 8. Jag har också varit alldeles hemskt dålig på att både uppdatera min blogg och läsa andras sista tiden, ska försöka bättra mig.

  Tiden går, redan ruvardag 6 - vilken dag har du TD? Har en positiv känsla och två tummar som hålls hårt, hårt här för dig :)

  Tack för din kommentar hos mig, min mor är hemma igen men har inte fått några besked så antar fortsättning följer. Min extratimme sov jag bort, men det var skönt det med :)

  Ha en jättefin dag, kram

  SvaraRadera
 9. Jag sov en timme extra tror jag. Kändes väldigt skönt att vakna helt utsövd och så vad klockan inte alls lika mycket som den skulle varit utan omställningen.

  SvaraRadera
 10. Ja, jag sover när jag får extra tid ;-)
  Å för mig är SJU ett tur nummer så för dig hoppas jag på sjunde gången gillt!
  Kram Ulrica

  SvaraRadera
 11. Jag gick i kyrkan! Det var ett oväntat svar va?

  SvaraRadera
 12. Jag låg kvar i sängen och läste bloggar på telefonen... ;0)

  Håller tummarna för er!! kramar

  SvaraRadera
 13. Jag sov! Allt annat hade varit helgerån så trött som jag är nu för tiden :-)

  SvaraRadera
 14. Inget då jag glömt bort den där x-tra timmen blev fundersam då vissa klockaor var 11 och vissa 12 ....

  SvaraRadera