måndag 1 november 2010

Då så mina vänner

Vad säger ni om en favorit i repris från IVF4 med lite rosa på pappret redan på ruvardag 7? Och så slänger vi på en måndag och en massa måsten på jobbet, vi gör det. Någon som har lite skit ni vill bli av med? Min dag har redan börjat så lagom bra så det är bara att skicka vidare. Hit me! I can take it...

Och nä, slemhinnorna är inte ömma av vaggisarna eftersom jag fortsatt att ta dem där bak så det är tyvärr inte en förklaring...

34 kommentarer:

 1. Näe!! Usch, det finns inga ord som tröstar eller lugnar så jag tänker inte försöka. Jag förstår inte varför det inte fungerar, varken för er eller oss. Vi närmar oss försök 8.
  Ge inte upp Joanna!!!!!!!

  SvaraRadera
 2. Men s l u t a! Nu får det väl för fasen vara nog! Jag fortsätter hålla tummarna tills motsatsen är bevisad iaf, det kan faktiskt vara en nidblödning. Jävla skitmåndag!

  SvaraRadera
 3. Tror och hoppas också på en nidblödning!!

  SvaraRadera
 4. Jag fick en blödning rd 5 då jag va gravid så det kan lika gärna vara en nidis! Hoppas på det! Kram

  SvaraRadera
 5. Håler tummarna att det bara är en nidblödning. Ge inte upp !!!

  Håller tummarna så att knogarna vitnar!!

  SvaraRadera
 6. Vet att det kanske inte hjälper..men jag har båda gångerna jag varit gravid haft blödningar. Alltså använda trosskydd droppar blod i toavattnet-blödningar och jag har två friska flickor här hemma. Mina slemhinnor slås ut och blir superkänsliga under grav av alla hormoner och då har jag bara haft "naturliga" gravhormoner. Det kan gå bra ändå...det är skitläskigt men i slutändan har det ju blivit superbra ändå.

  SvaraRadera
 7. Tror nog kanske inte det hjälper i oron men jag har plussat två gånger med IVF, denna gången är jag i vecka 11 och båda gångerna har jag haft en blödning under ruvardag 7 första gången och ruvardag 13 andra gången. Alltså blod som droppar inte bara lite brunt, så det behöver inte alls vara kört. Jag fortsätter att hålla tummarna ett tag till.

  Lina

  SvaraRadera
 8. Jag tror att det bara är hormoner (Såg att jag skrev exakt det till dig förra gången med! Fast tyvärr skrev jag att det brukar skita sig när det är brunt och rent blod och det är precis vad jag har nu (gravid i vecka 9, 3 missfall innan så fjärde gångens försök nu) och jag håller ändå hoppet uppe.)

  Men just lite rosa skulle jag inte oroa mig för, och rent blod orkar jag knappt tänka på nu heller. suck =)
  Iallafall har jag varit på vul som såg bra ut, och då sa dom att blodet kommer från livmodertappen. Vet du hur din livmodertapp är? Många har lätt för att blöda från den.


  Vi fortsätter hålla tummarna! Kram

  SvaraRadera
 9. Håller tummarna för er och hoppas att det bara är nidblödning!!

  Kram

  SvaraRadera
 10. Jag blev gravid efter många års ofrivillig barnlöshet, i v 10 började jag blöda och trodde det var kört. Men det är tydligen väldigt vanligt att blöda lite. Nu har jag en frisk 5 månaders bebis framför mig. Du är ung och det är en fördel i IVF-sammanhang. Ni kommer bli föräldrar antingen u eller senare.
  Har läst din blogg ett halvår eller så och har hoppats med er varje gång. Tänk att få vara så involverad i en annans människas liv utan att vi känner varandra!
  Vill ge dig all styrka för att orka vidare. MEN ännu är det inte kört. Du måste våga hoppas, men det är jävligt svårt. Jag vet.
  Kram

  SvaraRadera
 11. Nej, det är ju eran tur nu!!
  Håller tummarna för en nidis!
  Kramar

  SvaraRadera
 12. Gravid till motsatsen bevisats.

  SvaraRadera
 13. För mig kom det blod efter prick 7 dagar. Har ingen aning om vad det var, men att graviditetstestet var positivt 9 dagar efter, DET vet jag. Så jag håller tummarna för att det här är er gång!

  SvaraRadera
 14. Jag fortsätter hålla tummarna!

  SvaraRadera
 15. Det kan absolut vara nidblödning. Fortsätter hålla tummarna hårt! Många kramar!

  SvaraRadera
 16. Nä men fy faskien...jag hoppas hoppas hoppas motsatsen bevisas snarast...

  kramar ninna

  SvaraRadera
 17. Hoppas din dag blivit bättre, kan vara nidis som de sagt ovan. Stor kram

  SvaraRadera
 18. Jag hoppas och tror att det kommer att gå bra ändå!
  Massor med kramar!

  SvaraRadera
 19. Lägg det på mig vet jag. Har ändå haft en skitdag så jag kan ta ditt med. Nu jädrar ska det lyckas för er. Det får väl vara någon hejd på all skit som sker!!

  SvaraRadera
 20. Blä! Fast det känns ju inte bättre ändå... och hålla tummarna gör jag ändå! Kram

  SvaraRadera
 21. Jag håller också tummarna för nidblödning - som verkar vara vanligt.
  Kramar!

  SvaraRadera
 22. Stor KRAM till dig fina Joanna från mig.

  SvaraRadera
 23. Våga vägra ge upp!! Bevisa motsatsen, vet jag! Jag tror på dig/er!
  Kram

  SvaraRadera
 24. Jag hoppas hoppas hoppas hoppas...det är ju verkligen er tur nu!

  SvaraRadera
 25. Men neeej, vad ledsen jag blir! :/
  Jag hoppas hoppas hoppas att det intet är något farligt, utan bara en vanlig blödning som är ofarlig.
  Annars finns jag här om du behöver mig.

  Kommer till Lund nästa torsdag förresten, stannar till söndagen. Tid för en date?

  KRAM

  SvaraRadera
 26. Jag hoppas det är som så många skriver. När får du reda på om det funkat el ej?

  SvaraRadera
 27. Jag håller tummarna för att det inte blir nån ordentlig blödning utan att det faktiskt har lyckats för er den här gången.
  Det hände ju faktiskt ganska ofta att man får ros flytningar och tom blödningar. Men jag förstår at du känner dig uppgiven.

  Massor av kramar!

  SvaraRadera
 28. Fortsätter att hålla tummarna!!
  Stooor kram!

  SvaraRadera
 29. Allra först vill jag säga, vilken skräck. Jag ska hålla allt jag kan för dig! Jag har inga som helst erfarenheter eftersom jag ju ännu inte fått göra några ivf eller icsi eller nåt men jag minns ju från när vi försökte oss på hemmagjort att det rosa var som ett slag i magen varje gång. Jag ska uppdatera mig lite hur det går för er och jag hoppas så!

  Jag har inte läst här på så länge, ingenstans alls för jag har inte klarat riktigt att läsa och vänta och tänka utan har försökt lite att leva med fokus på annat. Det har varit skönt faktiskt. Att liksom släppa tankarna helt och pausa och försöka komma på vad jag tänkte på innan. Jag är inte helt säker på ännu vad det var men jag kanske kommer på det ;)

  en fråga förresten. vaggis är det vagitorier? kan man verkligen stoppa sådant annat än i vaginan?

  Alla mina tankar och tummar och kramar!

  SvaraRadera
 30. Skickar oxå en STOR kram

  SvaraRadera
 31. Nää..=( Usch vad jag lider med er!

  SvaraRadera