torsdag 14 oktober 2010

En helt vanlig torsdag

Så skulle jag kunna skriva, men inga av mina dagar är vanliga. Jag har huvudet fullt med tankar precis hela tiden. Känner mig vilsen och förvirrad. Åttonde försöket. Visserligen 'bara' frysförsök men ändå. Var får jag energin ifrån? Vad gör vi om embryot inte överlever upptining? Vad gör vi om det inte fäster? Kör vi på igen? Vad är planen?

Jag fortsätter att knapra på mina progynon-tabletter. Undersökning i mitten på nästa vecka och insättning förhoppningsvis veckan därpå. Efter att jag varit i Stockholm på introkurs på företaget. På tal om detta förresten...jag kommer att vara ledig mellan 12 och 15 lördagen den 23e oktober innan planet går. Någon av mina fina vänner från huvudstaden som vill träffa mig? =)

Har en todo-lista för bloggen som innehåller en massa svar på frågor, award-inlägg och lite grejer jag lovat att berätta om och visa bilder på. Den här stackars todo-listan har halkat ner i prio men jag ska försöka knuffa upp den lite.

Glöm inte att rösta. Bara två timmar kvar! Fast man kan visst rösta hur många gånger som helst, lite dumt....

8 kommentarer:

 1. Jag har röstat! Såklart! :D Men jag kan inte begripa varför jag inte va med på listan! ;)

  SvaraRadera
 2. Oh, den 23:e ska jag och maken på weekend. Hade annars jättegärna träffat dig. Skulle ju vart superkul! Får hålla mig till bloggträffen i vår:) kram Lila

  SvaraRadera
 3. Åh jag vill gärna ses! Vi bor i stan, vart håller du hus?? Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Åh vad synd att jag antagligen inte är i Stockholm den 23 oktober, utan i min nya hemstad. Hade ju varit otroligt kul att träffa dig.

  SvaraRadera
 5. Hoppas allt går bra! Men hur kommer det sig att du provar allt förutom LCHF? Det finns ju jättemånga som berättat att det hjälpt dom att bli gravida. Kanske är värt ett försök? :) Isåfall är LCHF - husmanskost av Anna Hallén ett hett tips, gott!

  SvaraRadera
 6. Hej Joanna!

  jag fick hora en tokig sak idag ang barnloshet, sa jag maste fraga dig: ar du frusen av dig?

  SvaraRadera
 7. Hoppas så mycket på att det ska gå vägen den här gången, ni är så värda att komma vidare och äntligen få lyckas! Håller tummarna hårt. En dag ska det bli bebis, så enkelt är det.

  SvaraRadera
 8. Oavsett graden av vilsenhet vill jag att du aldrig ska känna dig ensam vännen. Kram!
  FS

  SvaraRadera