måndag 11 oktober 2010

Men OJ!
Jag har blivit nominerad till Malmös bästa blogg på nightlife.se. Se på fasen säger jag bara, vilken kul överraskning så här på måndagskvällen! Jag har på tok för lite roligt i mitt liv så det här förgyller verkligen min vardag =)

Ni är ju många som läser, riktigt varför har jag nog inte förstått än, det är svårt att greppa att just mitt liv är något andra bryr sig så mycket om och intresserar sig för. Men ni är ju kvar, dag efter dag och inlägg efter inlägg så tycker ni att bloggen är så pass bra att den förtjänar en röst kan ni gå in HÄR och göra slag i saken.

Kanske kommer det inte vara så himla tabu att prata om ofrivillig barnlöshet en dag och kanske kommer folk inte tycka att det är så himla konstigt. Men än så länge är det på tok för hemligt och okänt och det här är ju ett perfekt tillfälle att påverka tycker jag! =)

17 kommentarer:

 1. Grattis! Det är nu värd.

  SvaraRadera
 2. Så kul! Nu har jag röstat på dig :-) Självklart ska du vinna!

  SvaraRadera
 3. Härligt! Du har fått en Award av mig. Vet inte hur jag sa fixa en länk i kommentaren. Vet du?
  http://lavidaconnosotros.blogspot.com/2010/10/glad-for-award.html

  SvaraRadera
 4. Grattis - så roligt! Givetvis får du min röst :)

  SvaraRadera
 5. Vi läser för att du är bra på att beskriva och berätta, ska rösta strax!

  Om det är ok för dig så kommer jag även att skicka in dig till den här tävlingen: http://www.vulkanmedia.se/blok2009 just för att det du skriver är så viktigt. (och för att jag gillar det du skriver såklart!) Fast det kan göra att du blir ännu mer officiell, är du ok med det i så fall?!

  SvaraRadera
 6. Pi: Tack för awarden! Har fått några stycken nu som jag inte gjort något åt. Dåligt, jag vet. Men det kommer!

  jenny_maria: Tävlingen du länkade till är väl ganska gammal? Eller finns det en ny för i år kanske? Skicka in för all del, jag är ju officiell för att jag vill visa hur viktigt det är att folk känner till det här och förstår att det är ett problem som väldigt många måste leva med. För att summera mitt pladder...ja, jag är ok med det =)

  Tack alla ni andra! Kul att ni vill rösta =)

  SvaraRadera
 7. Grattis till nomineringen, du förtjänar att vinna att du är Malmös bästa blogg. Har precis varit in och röstat på dig!

  SvaraRadera
 8. Grattis, vad roligt! Har röstat på dig. :-)

  SvaraRadera
 9. Grattis! Jättekul!..:) Jag har röstat på dig nu!
  Jag tror att det är många som är i din situation som läser, du sätter ord på tankar och känslor kring IVF-karusellen! Bra att det lyfts fram! Du är fantastisk på att skriva. Såg även att Tv3 sökte par som var ofrivilligt barnlösa! Kanske når för dig/er? Kram!

  SvaraRadera
 10. Grattis till nomineringen! :)) Anledningen till att jag läser din blogg är att jag just är "ofrivilligt barnlös".. Du sätter rätt ord på ens egna tankar! Vi ska faktiskt i dag träffa läkaren för att bestämma just hur vår IVF ska se ut.. Önskar dig/er all lycka! Kramar

  SvaraRadera
 11. Grattis till nomineringen! Har röstat på dig!
  Kram/ Ann-Louise

  SvaraRadera
 12. Du gör vår röst hörd, vi andra är bara surr i etern. Även jag har röstat på dig.

  SvaraRadera
 13. Självklart har jag röstat! Och även från jobbdatorn... Och även från Thomas dator på jobb, tvingade den stackarn på hans lunch idag... Men vad har du inte karlar till! :-)

  SvaraRadera
 14. Rösten är självklart lagd på din blogg:o))

  SvaraRadera
 15. Alltså... Vad är det som är så tabubelagt med ofrivillig barnlöshet? Det är ju otroligt vanligt och iaf här i Mellansverige talas det om det massor både privat och i det offentliga rummet. Kan det va du som inte talar
  om det öppet som tabubelägger?

  SvaraRadera