tisdag 12 oktober 2010

Massor med awards!!!
Hade jag varit lite gladare hade jag bloggat upp dessa mycket tidigare. Nu fick de komma lite så här på efterkälken vilket inte gör dem rättvisa. Men bättre sent än aldrig och nu när jag mår bra igen tyckte jag det var så dags =)

Det är inga mindre än dessa sju som gett mig en award och det känns som vanligt riktigt stort!
Sara
Jenny
När ett plus ett blir tre
Längtarsa
Hurskadetgå?
Luiza
Pi

Jag tycker det kvittar hur många gånger man fått en award tidigare, jag blir alltid lika glad och rörd. TACK ska ni ha allihopa!

Och nu till det som krävs av mig. Här kommer reglerna som jag som vanligt kommer att tumma på lite:
 • Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den. - Check!
 • Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av. - Check!
 • När man får den så ska man skriva 7 intressanta saker om sig själv. -Kommer nedan!
 • Ge awarden till 7 andra bloggare. Skriv till dem att de fått award... - Tråkigt, jag vet, men alla mina läsare är nominerade!!! Jag vill inte välja bara sju. 
Kan ju meddela att jag tycker det är skitsvårt att komma på ytterligare 7 intressanta fakta om mig själv. Har skrivit sammlagt 21 punkter tidigare så det finns en risk att de här punkterna kommer att bli lite torftiga...
 1. Jag har dansat mycket swing från och till i 10 år. För drygt två veckor sen började jag igen efter att inte ha dansat på tre år ungefär. Varför jag nånsin slutade vet jag inte eftersom det ju är skitkul!
 2. Jag lärde mig att äta oliver på mina tjänsteresor till Italien för tre år sen. Innan dess tyckte jag det var avskyvärt. Nu ångrar jag alla kalamataoliver jag nånsin gett bort från min tallrik.
 3. Mitt hår är vansinnigt platt. Det är så platt att varje frisör jag varit hos förundrats över hur platt det är. Föna, locka, volymifiera - nä, det händer ingenting, såvida jag inte har tre kilo produkter i det!
 4. Träning är skoj. Jag kan verkligen älska det när jag fått in rytmen. Men att springa är en utmaning utan dess like. Jag har aldrig gillat det och är beredd att satsa ganska mycket på att jag aldrig kommer att komma över den där tröskeln alla pratar om. Finns den verkligen?
 5. Hade det varit ok hade jag suttit med vantar och filt på mig på jobbet. Är oerhört frusen av mig. Men jag har förstått att det skulle se konstigt ut. Hur det skulle göra någon skillnad mot hur folk uppfattar mig redan, det vet jag inte =)
 6. Jag tycker jättemycket om att baka! Men det är inte riktigt lika skoj att äta, speciellt eftersom det sätter sig på kroppen istället för att försvinna lite snällt i magen. Därför bjuder jag alltid på kakor när folk kommer över. Och på jobbet har jag redan hunnit bjuda på fika tre gånger sen jag började.
 7. Jag gick ut Svenska kyrkan förra året. Trodde jag i alla fall. Men när jag fick tillbaka min ansökan stod där att jag aldrig hade varit med =) Shit vilken koll jag har.

7 kommentarer:

 1. Men oj vad jag också hade uppskattat filt och vantar på jobb. På halvtid iallafall... Förmiddagarna har vi det svinkallt och på eftermiddagarna går nog värmen igång för då blir det riktigt varmt och gott! Älskar värme, hatar kyla!

  SvaraRadera
 2. Du har fått en award till från mig.
  kram

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Det är tydligen bara att ställa sig i kö. Även jag har gett dig en blogg award! :-)
  /Ann-Louise

  SvaraRadera
 4. Du har fått en award av mig också. :)
  http://www.babyvarlden.se/sidor/Blogg/Langtan-efter-tresamhet/Dates/2010/10/Award/

  SvaraRadera
 5. Massor av awards blir det! Och tro det eller ej, du har fått en av mig också! <3

  SvaraRadera
 6. Härligt med svenska kyrkan! Jisses vad roligt :0) Grattis till awardsen! De har du förtjänat!!

  SvaraRadera
 7. Det e helt okej att ha både vantar o filt på jobbet! Det har alltid jag för jag e sjukt frusen av mig. Därav att jag försöker kolla upp om jag har fel på sköldkörteln sk Hypotheros. För högt TSH värde är en orsak till nedsatt fertilitet.

  SvaraRadera