torsdag 7 oktober 2010

Dags för AW

Två stycken dessutom!!! Behövde verkligen något sånt här i förra veckan när jag mådde som sämst men fick inte till det, folk är inte så spontana längre... Men ikväll blir det av och imorgon också! Ska bli så jäkla gött =)

Jag har fortfarande inte fått svar från någon av klinikerna och det stör mig lite. Ska det vara så svårt att avsätta lite tid för att maila tillbaka? Oerhört frustrerande. Jag känner att det enda som håller mig tillbaka just nu är de här svaren. Jag behöver som vanligt en plan, ett mål för den närmsta framtiden. Sen är jag fit for fight igen. Jag står nästan upprätt nu, bara några centimeter kvar tills jag har rest mig fullständigt.

Jag har gått ner sammanlagt nästan 4,5 kg nu sen jag började jobba för 6 veckor sen och är tillbaka på den vikt jag hade när vi började med IVF. Jag har alltså jobbat bort ALLA mina hormonkilon! HEJA MIG! Mår mycket bättre, känner mig snyggare och framför allt är jag motiverad till att fortsätta träna. Klart, det blir lite upp och ner iom behandlingarna, men jag ska försöka upprätthålla någon sorts rutin. Två gympa/styrkepass i veckan, ett yogapass eller simning i veckan och två raska promenader på en timme i veckan. Så har det sett ut den senaste tiden och det har jag för avsikt att fortsätta med.

Det är många som inspirerat mig, bland annat Lila som kämpat så hårt med sin viktminskning, Lisa som är på gång precis hela tiden, (jag förundras verkligen över dig tjejen, var får du all din energi ifrån?!) en av mina nya arbetskamrater som själv dragit igång en massa träning och kommer med nyttiga tips och peppningar och så klart min kompis T som alltid inspirerar mig till allt möjligt. Bäst av allt är nog sambon som påminner mig om hur snygg jag är och hur mycket han älskar mig. Det är den finaste livsmotivation man kan få!

6 kommentarer:

 1. ...fast denna gången är det faktiskt du som inspirerat och dragit igång mig, stort tack!! Nu jäklar!

  Och till er andra som inte har förmånen att träffa Joanna IRL så ofta som jag har så kan jag meddela att hon var väldigt het i sin bikini i tisdags ;)

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att du börjar se lite glädje i livet igen och ska gå på AW! Vilket jobb du gjort med träningen också :-) Lycka till framöver! Med din inställning kommer det lyckas snart!

  SvaraRadera
 3. Så himla bra kämpat! Förstår att du är nöjd med din viktnedgång.

  Kram

  SvaraRadera
 4. OJ!! Sitter här med en stor klump i halsen, att jag kunde inspirera någon känns stort. Tack snälla du!

  Kram Lila

  SvaraRadera
 5. Det glädjer mig att du verkar må så mycket bättre! Du är en riktig kämpe och ni kommer snart fixa det här! Kram!

  SvaraRadera
 6. Men jag tycker ju att det är roligt, då blir allt lätt! Du gillar ju att fixa i din trädgård, det är nåt som jag är värdelös på...

  När det gäller träningen, dra inte igång för hårt. Och försök hitta nåt som du tycker är lite roligt i alla fall. Annars tappar du lätt lusten.

  Synd att vi inte kan träna tillsammans.

  Kramis

  SvaraRadera