fredag 18 december 2009

Julfotokalender - lucka 18

Första julklappen (från A) under granen! =) Med jättefint grispapper från Lagerhaus. Nu ska vi bara klä granen också!

2 kommentarer:

 1. SÅnt papper har jag med!

  Haha vad jag skrattade då du skrev att du köpt "simkort", jag bara "vaddå köpt simkort, vad har det med saken att göra? vad menar hon tro??". Jag trodde du syftade på simkort som i simkort till mobilen :D

  Men JA, jag kanske inte KAN motivera dig, men jag kan försöka!
  Jag gör ingen annan motion än att promenera och möjligtvis en och annan situpe eller armhävning. Det allra allra bäst tror jag är att du undviker allt vad som heter socker på vardagen och sen INTE tar hela helgen som svullardagar, det räcker med EN dag. Övriga dagar då du är sugen så får du ta en bit mörk choklad eller 2, en kopp kaffe eller helt enkelt borsta tänderna för det är jobbigt och har du gjort det så ids du inte äta ngt mer den kvällen för man vill fan itne borsta tänderna igen :)
  Nu vet jag ju inte om du ens äter sötsaker på veckorna - men det är iaf ett tips!

  En annan sak är att ALLTID bara ta en portion. Det är nog mitt bästa tips för ofta tar man en till portion för att det är gott, inte för att man är mer hungrig.

  Jag brukar byta ut ett mål då och då mot en shake - äckligt och inte det bästa i längden, men för att få en knuff i rätt riktning kan det vara värt det!

  Ta en hel vecka utan socker alls - sen äter du ngt riktigt spckrigt, jag lovar du mår illa och vill itne alls ha sötsaker på ettt tag!

  Ta lite mindra kolhydrater till maten.

  Och vardagsmotionera så mkt som möjligt. SPRING då du hämtar posten, eller då du går ner/upp för trappor. Glöm saker så du måste gå en gång till, ta inte bilen till affären osv osv!

  Bästa mottot är "många bäcker små" för det stämmer då man vill gå ned!

  Hoppas du får lite inspiration. Sen kan du ju alltid köpa dig ngt snyggt i en storlek för liten och ge dig tusan på att du ska komma i det.

  Men NU blev det här skitlångt! :D

  SvaraRadera
 2. Det där grispappret har jag också köpt, men ännu inte slagit in någonting med. Tycker att det är så himla gulligt!

  SvaraRadera