tisdag 8 december 2009

Låtsasglad

Jag har inte aktivt valt att leva mitt liv idag. Jag har bara hängt med. Känner inte igen mig själv och mitt humör är märkligt. Jag verkar bry mig om en massa saker, det märker jag på mina reaktioner och kommentarer. Men innerst inne har det känts fel. Som att jag lever ett låtsasliv. Där man ska vara glad. Trots att jag inte bryr mig.

Äsch, det går inte riktigt att förklara. Jag trivs helt okej med den här känslan, det blir lite som att jag lurar mig själv. Och låtsasglad är en känsla jag kan leva med. Hellre glad på låtsas än ledsen hela tiden.

Så jag tror jag fortsätter med det ett tag till. Jag tror nämligen att jag får lite mer energi att leva på. Lite som att jag försätter mig i ett låtsasläge där jag sakta men säkert bygger upp energiförråden igen. En låtsasvärld dit dysterheten inte når fram och där jag får vara lite för mig själv.

1 kommentar:

  1. Nu har jag aldrig varit i din situation men jag känner ändå igen mig i det där du skriver om.

    Det kan vara farligt i längden att "låtsas" men jag tror säkert att det kan vara ganska skönt ett tag att försöka njuta av en trevligare sinnesstämning.

    Kämpa på!!!

    SvaraRadera