måndag 14 december 2009

IVF4 - Planeringen är officiell
Ringde till kliniken idag för att meddela att mensen knackat på dörren och att det således var dags att bestämma datum för första spraydag samt att få hemskickat lite nya recept.

Hoppas nu att första spraydagen är ett gott tecken - jag ska nämligen börja på min egen födelsedag!

Passade på att adressändra när jag hade kliniken i luren också och de passade på att ringa mitt i lunchen som jag tog på stan med A och lillbrorsan.

Nu ska vi se om jag om jag kan beställa leverans av alla mina knasiga hormoner till det lilla lokala apoteket, och hur det blir med betalning av behandlingen. Gissar på faktura, men man vet aldrig. Oavsett så blir det grattis till mamma...

Söta fina mamma som ställer upp såhär. Jag får så satans ont i hjärtat att hon ska behöva betala för det här. Och nu slog det mig dessutom. Stenhårt som en tegelsten på flabben. Tänk om vi inte lyckas den här gången heller?! Då kommer jag ha alla mammas pengar på mitt samvete...fan också. Det kommer jag inte klara av. Jag kommer inte att kunna se henne i ögonen mer...hjälp vad tungt det känns helt plötsligt. Svårt att andas... :( :( :(

8 kommentarer:

 1. Ta ett djupt andetag och tänk att det KAN gå den här gången. Det kan bli jättebra alltihopa. Och pengar är bara pengar, som din mamma ställer upp med trots att hon vet att det inte finns några garantier. För att hon vill vara med och ge er lite hopp på en krokig väg mot det ny önskar er allra mest. Tappa inte fokus nu! Och våga hoppas. Kram!

  SvaraRadera
 2. Då sätter jag igång och håller tummar och tår redan nu! Och börja inte grubbla över pengarna nu vännen, din mamma vet ju mycket väl att det kan gå hursom och allt hon vill är ditt bästa och att du ska vara lycklig. Vet ju själv att jag skulle satsa allt jag hade om jag visste att det gav lillen chansen att nå sina drömmars mål, även om utgången inte skulle vara 100%-ig :-) Då önskar vi detta av tomten..fjärde gången gilt!

  SvaraRadera
 3. Så bra skrivet Em, jag håller med i varje ord, finns inte så mycket mer än att skriva.

  Många kramar

  SvaraRadera
 4. Håller med Em, även om det kan vara svårt att bara tänka positivt...så försök! God jul på dig :)

  SvaraRadera
 5. Fint skrivet av Em, det är bara att hålla med, och så håller jag alla tummar o tår också!!! Kram!

  SvaraRadera
 6. Håller såklart också tummarna! Och pengar är bara pengar. Jag är nog ganska säker på att din kära mamma vet precis vad hon pysslar med. Och att hon älskar dig, oavsett vad som händer.
  kram/
  Lova

  SvaraRadera
 7. Säger precis som de andra! Kram!

  SvaraRadera
 8. Tack tjejer!
  Ni är underbara!

  Det känns lite lättare nu. Att andas i alla fall. Men jag har fortfarande svårt att acceptera att jag är i en sits där min mamma behöver erbjuda sig att punga ut med 24000 kr utan garanti att få något för det...sjukvården är sjuk.

  Men hon gör mig glad i alla fall. Och lättad att jag slipper tänka på pengar. Den här gången i alla fall.

  Kramar!

  SvaraRadera