lördag 6 november 2010

Om mensvärk

För andra dagen i rad har jag vaknat upp runt 5-tiden med vansinnessmärtor i magen. Såna där som man måste ta massor med panodil för. Försöker somna om och hoppas att allt är borta nästa gång jag vaknar. Det blöder inte så mycket än...mest brunt och rosa. Ibland lite röda prickar. Jag tar ju fortfarande progesteron och progynon så kanske är det därför det blivit lite uppfuckat. Får ju göra det till testdagen i alla fall så att jag kan intala mig själv att jag gjort allt jag kunnat.

Idag var jag på Louisiana. Det som ligger i Danmark alltså =) Tittade på konst och kände mig vuxen. Där är verkligen sjukt fint och det första vi alltid gör när vi kommer dit är faktiskt att gå och fika och njuta av den fina utsikten:

Ikväll blir det middag hos mamma. Det har hon lyckats klämma in mellan alla sina resor så man känner sig ändå lite utvald och viktig. =)

Vad gör ni en lördagskväll som denna?

12 kommentarer:

 1. Mensvärk är för jäkla hemskt! Men...tänk om!!! Jag håller tummarna iallafall!
  Jag har aldrig varit på Louisiana, men åkt förbi flera gånger och alltid undrat varför vi inte besökt det.
  Hoppas er kväll med din mamma blir fin.
  Här hos mig blir det nog mest att kurera sig från en skitförkylning och hoppas barnen klarar sig.
  Stooor kram
  Ulrica

  SvaraRadera
 2. Första halvan av min graviditet hade jag helt vansinnigt mycket "mensvärk". Det behöver inte vara något fel eller dåligt. Enligt min bm var det(precis som allt annat) "heeeelt normalt". Jag tror och hoppas fortfarande. Denna gång lyckas det. Nu är det din tur!

  SvaraRadera
 3. Usch vad jobbigt du har det! Håller tummarna att det hela trots allt resulterar i ett pluss.
  Jag har en grav. bakom mig där jag låg på soffan och grät med hemska magsmärtor och blödningar som kom och gick. Hade Aldrig kunnat tro att den grav.skulle sluta i ett barn 9 mån senare. Så jag fortsätter hålla mina tummar stenhårt!

  Kram C

  SvaraRadera
 4. Ulrica: Usch för förkylning. Jag har faktiskt inte drabbats den här hösten men antar att det blir min tur tids nog. Hoppas det går över fort som fasen för dig i alla fall! Tack för tummarna =)

  Och tack för tummar till både Frida och C! Behöver allt ert hopp för mitt är nästintill borta.

  SvaraRadera
 5. Tja, vad ska man säga? Kan bara be en bön att det är din kropp som luras lite och inte förstår hur den ska göra. Håller tummarna fortfarande. Och skickar en stor kram!

  SvaraRadera
 6. Hoppas så innerligt det kommer gå bra trots det rosa och bruna, vet det inte hjälper att säga att det är många som har det - ångesten och känslorna är desamma :(

  Jag håller i alla fall tummarna ännu, släpper aldrig dem. Lördagskvällen spenderade jag med äppelmust och skaldjurstallrik tillsammans med maken, sen en hemskt dålig film som gick på tv ;)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag förstår att du håller på att tappa hoppet. Men vi finns här och vi håller tummarna, och håller hoppet uppe tills ni lyckas! Kramar!

  SvaraRadera
 8. Mensvärk och spottings låter precis som min senaste graviditet. Jag blödde fram till vecka 13 men det gick bra ändå. Har inte gett upp hoppet om dig!

  Kram,
  Sanna

  SvaraRadera
 9. Håller fortfarande tummarna!! Att det går vägen och att du slipper det där hemska ont'et!!
  kram

  SvaraRadera
 10. Här har jag också sådan period idag, fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy usch!

  Allt bra annars? Här har vi just ätit falukorvsgratäng till middag. La just upp receptet på bloggen tidigare idag. Gjorde nämligen iordning en större sats vid lunchtid idag. Ungarna älskade det! :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 11. håller tummarna hårt för dig!
  Känner med dig,då jag i onsdags skrapades för andra gången på ett halvår,MA båda gånger och tvillingar båda gånger första siamesiska dessutom...

  SvaraRadera
 12. Hej, hittade din blogg idag och jag måste bara säga det, jag känner med er! Själv har vi inte hunnit påbörja utredning men vi har försökt i över 1 år nu och det börjar dra ihop sig.. Jag håller verkligen alla fingrar och tår för att nästa försök tar sig för er! Många stora kramar

  SvaraRadera