onsdag 3 november 2010

Ni är så fina allihopa!

30 kommentarer på mitt förra inlägg, det har verkligen hjälpt mig att hålla ihop sen i måndags!

Och måndagen var tuff, riktigt tuff. Svårt att sitta på jobbet och låtsas som att allt är ok. Samtidigt hade jag väldigt mycket att göra och det underlättade. Bara att ta på jobbansiktet och bita ihop. Men jäklar vad det gick i vågor. Ena stunden kunde jag vara superfokuserad på en uppgift och andra stunden satt jag med tårar i ögonen.

Det inträffade igår också, när jag satte på lite musik i lurarna. Tog 20 sekunder sen insåg jag att jag inte kunde sitta kvar vid min plats längre. Ögonen blev tårfyllda på bara några sekunder så jag tog min passerbricka och lämnade kontoret med raska steg. Sprang ner i källaren, låste in mig på toaletten och grät ut en stund. Varvade ner, samlade lite kraft och sen var det bara att masa tillbaka sig till kontoret igen.

Idag känns det betydligt lättare. Idag har jag en massa energi som jag inte riktigt vet var den kommer ifrån. Speciellt inte eftersom jag sov så jäkla illa inatt...kunde först inte somna och sen vaknade jag säkert en fyra-fem gånger och bara låg och vred på mig. Steg sen upp en halvtimme tidigare än vanligt och grovstädade badrummet...ibland förvånar jag mig själv...

Tycker det känns så himla härligt att ni fortfarande hoppas för mig! Efter så många försök jag har bakom mig så har jag inte mycket hopp kvar, speciellt när jag vet att det måste till ett mirakel för att det faktiskt ska vara något efter tidiga rosa blödningar. Jag fortsätter med pillerna så klart, för en promille hopp har jag kanske ändå. Fast det är ni som håller det uppe. Utan er hade jag gett upp för länge sen.

Så KRAM på er alla!!!

27 kommentarer:

 1. Hua... fick en tår i ögat här! Men jag ger aldrig upp hoppet, jag är envis. Hoppas hoppas hoppas att det går vägen!!
  kram

  SvaraRadera
 2. Styrkekramar till dig!

  SvaraRadera
 3. Tack själv för att du delar med dig! Du är ett stort stöd för alla andra som går igenom IVF. Det är viktigt att veta att man inte är den enda som kämpar på.
  Nu håller vi tummarna så att de blir blå!!!

  SvaraRadera
 4. Håller tummarna för att både du och jag lyckas den här gången!
  Vårt tredje försök och första stimulerade FET, har td på fredag men känner inget speciellt. Vi har de andra gångerna inte kommit till td men vet inte hur progynonen ställer till kroppen.

  Så ett stort FETT PLUS till oss båda!

  Kram

  SvaraRadera
 5. *håller tummar och tår för att det går vägen den här gången*

  SvaraRadera
 6. Det måste vara eran tur nu, måste. Jag har hållt och hållt tummarna och tänk på er varje dag, flera gånger per dag och jag känner er inte, har aldrig mött er, men eran historia berör mig, även fast jag inte har några svårigheter själv att få barn, jag fortsätter att hålla mina tummar, tår, allt jag har.

  SvaraRadera
 7. Trots allt så händer det ju mirakel varenda dag, så det är klart vi ska fortsätta hålla tummarna och tro att det går vägen! Det är ju många som upplevt rosa blödningar för att sen, några månader senare, föda världens finaste bebis (som alla bebisar ju är). Så håll humör och hopp på topp!

  SvaraRadera
 8. Tänk om rosa på pappret inte innebär något dåligt denna gången... Håller fortfarande tummarna.

  SvaraRadera
 9. Du är så stark och duktig! Jag beundrar ditt mod och din envishet att fortsätta försöka trots allt du gått igenom. Jag önskar så att det är din tur nu, är någon värd det så är det du! Ge aldrig upp, Joanna, en dag är det din tur och det kanske fortare än du anar. Du är en så stor inspirationskälla för andra, mer än du anar...
  Kram, Susan

  SvaraRadera
 10. Oh, vad jag hoppas att det går vägen för er. Förstår din känsla att man bara vill ge upp, men tänk positivt för det påverkar mer än vad vi tror!

  Håller tummar och tår! Kramis Lila

  SvaraRadera
 11. Såklart jag inte slutar hoppas för din skull. Det är ju din tur! håller tummar och tår!

  Du har något att hämta hos mig :-)

  Kram Ninna

  SvaraRadera
 12. Själv började jag blöda mkt på r10. Trodde det var kört o sket i blodprov r11 på kliniken.Tog ett digitalt gravtest för att försäkra mig om att det var negativt men den sa gravid 2-3 veckor. Fattade ingenting o gick till kliniken o tog blodprov måndagen o de sa att det är poistivt. Men jag blöder fortfarande så vet ej hur det ska gå men har nu lärt mig att jag nog inte känner min mens som jag var tvärsäker på förut. Så ge inte upp!

  SvaraRadera
 13. Hoppas innerligt att det ska gå vägen denna gång för er! Önskar er all lycka!

  SvaraRadera
 14. jag kommer aldrig släppa mina tummar :)

  SvaraRadera
 15. Blåa tummar var det här:)) du har nåt på min blogg:)

  SvaraRadera
 16. Håller tummarna för er!!!

  Det måste vara ett helvete psykiskt att hålla på och vänta och vänta. Hoppas och tro för att sedan falla. Vad stark du är !!!

  Denna gången MÅSTE det vara er tur !!!

  Ge inte upp!!

  SvaraRadera
 17. vi måste ju hålla alla tummar vi har! för det här, det ska lyckas.

  SvaraRadera
 18. Håller tummar att det går för er snart. Och vad bra att du återfått energi. Man måste leva vidare. Även om det är så svårt.

  SvaraRadera
 19. Jag fortsätter att hoppas för er skull, kan hålla tummarna hur länge som helst. Kram!

  SvaraRadera
 20. Jag hoppas att det kommer att gå bra. Tänker på dig! kram

  Du har en Award att hämta hos mig.

  SvaraRadera
 21. Jag håller tummarna så hårt, så hårt för er skull! Många kramar och lycka till!

  SvaraRadera
 22. Håller alla tummar jag har!

  SvaraRadera
 23. Inte en chans i världen att jag slutar hoppas och tro för och med dig Joanna, det ska gå. Många kramar

  SvaraRadera
 24. kramar, kramar, kramar
  Du är en inspirerande kämpe!!
  hänger med både upp & ned
  tänkte följa dig tills det blir bebis
  MINST!

  SvaraRadera
 25. Imponeras så av din styrka! Du har en award att hämta hos mig!

  SvaraRadera
 26. KRAM KRAM KRAM KRAM KRAM KRAM KRAM KRAM KRAM KRAM och en lite puss!

  SvaraRadera
 27. Vannen, jag tanker pa er hela tiden. Stor kram Lisa

  SvaraRadera