onsdag 26 januari 2011

Skönt med ert stöd!

Det menar jag verkligen! Så skönt att få den uppbackningen från er, att jag borde stå på mig. Och det är något jag oftast gör och jag är verkligen inte den som ger mig, det lär ni ju ha märkt vid det här laget. Men fan alltså vad energin bara försvann efter samtalet med kliniken igår. Kunde inte hålla tårarna borta heller...

Jag ska ge det några dagar till, sen ringer jag till dem och talar förstånd med dem. Jag vill ha en vettig förklaring. Jag vill veta varför de inte kan göra en utredning. Jag vill veta vad det är jag missar på att de inte utreder. Och får jag inte det jag vill ha hör jag av mig till KK istället, så får vi se vad de säger.

Till råga på allt har jag nu även gått och blivit sjuk. Kanske inte så konstigt. Har inte varit sjuk öht på ungefär ett år, och nu kände kroppen sig nog helt färdig gissar jag. Det fick nog. Det började i helgen och sitter fortfarande i med heshosta, snuva och huvudvärk. Har varit lite ledig från jobbet och tänker nog vara det en stund till. Passa på att vila upp mig ordentligt i både kropp och sinne.

6 kommentarer:

 1. Hoppas att du får till en utredning.

  Krya på dig.

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Blir lite irriterad på ditt bemötande från vården faktiskt, kan tycka att vårdpersonal iallfall borde ha bättre socialkompitens än vad dom uppvisat mot dig!
  Ring ill din husläkare och be om remiss för en missfallsutredning går du via vanliga vården kostar det max 900 kr upp till frikortet som gäller i ett år.
  Du skall även be husläkaren skicka en remiss till öppenpsykatrin om att du där skall få träffa en terapeft som kan hjälpa dig att hantera allt det som du gått igenom sista åren...
  Tycker inte du skall behöva köra den privata svängen och behöva betala massor av pengar för att få hjälp.

  Hoppas det löser sig för dig!

  *Styrkekramar*

  SvaraRadera
 3. Skickar en Stor Kram och hoppas att du kryar på dig!!

  SvaraRadera
 4. Blir så jäkla arg när jag läser om bemötandet de ger dig. Numret till en psykolog var det enda de kunde erbjuda. Nog tusan mår du dåligt över allt. Men det som behövs är ju en ordentlig utredning och svar på dina frågor. Usch, blir så berörd av allt du får stå ut med vännen.

  KRAM!!!

  SvaraRadera
 5. Jajemän, det är vårt kök. Gammalt som gatan, men försöker piffa upp det så gott jag kan. :)

  DUmma kliniken för övrigt, jag fattar inte at det ska vara så jävla svårt att göra en utredning när vi gjort så många försök.

  Jag hoppas du tämjer dom snart!
  KRAMAR

  SvaraRadera