lördag 1 januari 2011

Om den första dagen på ett helt nytt år

Igår var det nyårsmiddag hos ett par kompisar. En tillställning med 25 gäster, flådig trerätters, varm fördrink och traditionsenlig promenad ner till centrum för att titta på den färgsprakande och upplysta himlen. Vi kom, vi åt, vi minglade, vi tittade. Sen åkte vi hem och drack te och spelade sällskapsspel.

Idag är det den första dagen på 2011, ett år jag trodde jag skulle vara mamma till minst två barn. Ett år som skulle se väldigt annorlunda ut mot vad det gör idag. Jag ser på mitt liv och känner inte igen mig. Det var ju inte så här det skulle vara. Det var ju inte så här jag hade bestämt och planerat.

Vad korkad man är ändå, att man tror att man skulle kunna planera sitt liv och få som man vill. Bullshit! Livet är INTE rättvist, man får INTE som man vill och det blir fan ALDRIG som man tänkt sig.

Den här dagen hade jag aldrig kunnat förutspå. Den här dagen hade jag aldrig kunnat tänka mig. Den här dagen kommer jag att berätta mer om. Imorgon.


Gott Nytt År allihopa! Ni som tror på sånt...

12 kommentarer:

 1. det här får jag ont i magen av...

  SvaraRadera
 2. Skickar en massa kramar får mig till dig! Jag hoppas innerligt att 2011 blir ditt år! Håller alla tummar och tår jag kan för dig!

  SvaraRadera
 3. Önskar att 2011 blir ett bättre år för både dig och mig!

  Stor kram

  SvaraRadera
 4. Ja, så tragiskt. Nu är jag deprimerad...

  SvaraRadera
 5. Jag förstår precis vad du menar. Det är inte lätt att alltid vara positiv och glad men man får ju försöka hålla fasaden uppe.
  Jag hoppas innerligt att det blir er tur 2011. Kanske står vi där med stora magar till nästa nyår eller redan i sommar. ;-) Kan ju alltid hoppas.

  SvaraRadera
 6. Inte för att jag tror att det är någon tröst, men jag känner precis som du.

  SvaraRadera
 7. En STOR kram kommer här! Livet blir inte som man tänkt sig och det sucks big time!

  SvaraRadera
 8. gud vad jag känner igen mig, jag kan bara önska dig allt gott och hoppas på att ni också når dit ni vill till slut! fan det är inte rättvist alltså. ta hand om dig! kram

  SvaraRadera
 9. Vad var det du skulle berätta om?

  SvaraRadera
 10. Usch, jag blir också så där bitter o deppig efter nyår :( Ännu ett nytt år och ännu inga barn. Tänk om vi hade fått barn som de flesta andra då hade vårt barn börjat skolan i höstas och vi hade haft mins ett syskon. Man får va bitter! Fast det hjälper ju tyvärr inte *suck*.
  Dessutom fyller jag år i januari, har inte velat fira min födelsedag de senaste åre, tror liksom att om man ignorera sin födelsedag så blir jag inte äldre, ha ha, tänk vad man kan lura sig själv ibland ;)

  Ha det bäst o jag håller tummarna för att vi kan ändra vårt bitterhet i år till glädje!

  SvaraRadera