tisdag 21 december 2010

Nästsista dagen

på jobbet. Inte för året för jag kommer nog jobba lite i mellandagarna. Men innan jul i alla fall. SÅ SKÖNT!

Hur gör ni? Ska ni jobba i mellandagarna? Eller ska ni 'jobba'? =) Eller ska ni helt enkelt vara lediga?

Det har snöat i Skåne. Jättemycket. Mer än förra året. När jag kommer hem ska jag ta några foton att komplettera inlägget med för det är verkligen vansinnigt. I stan måste de köra bort all snön i stora lastbilar för högarna börjar bli ohållbart stora. Kanske vanligt för er uppåt landet men här händer det inte sånt. Folk kommer inte till jobbet, tåg slutar gå, bilar fastnar, folk halkar och själv är man glad bara man lyckas ta sig från punkt A till punkt B. Resor byggs upp av små etapper och varje avklarad sträcka innebär ett steg närmre målet =)

Snart ska jag iväg och träna. Kanske sista träningen innan jul. Kanske slår jag på stort och tar den där riktigt tunga stången idag...tror ni jag orkar? =)

8 kommentarer:

 1. Ska bli spännande att se hur mycket snö det finns i Sverige, tror nämligen att det är mer än vad vi fått här i Oslo-området i Norge.

  Önskar dig en God Jul!

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka till bloggvärlden! Blev så ledsen att läsa om ert senaste misslyckande, det finns helt enkelt ingen rättvisa!

  Angående vädret så är det helt galet!!! Jag bor i sthlm (vet inte om du röknar det till uppåt landet) men det här liknar ingenting (förutom förra vinter som jag utgick från var once in a lifetime!). Det är snö i sådana mängder som jag minns från fjällenresor när jag var liten och just nu visar terometern på -15!!!

  Stor och varm kram till dig i kylan!

  SvaraRadera
 3. Klart du orkar ;)
  Jag jobbar som vanligt tyvärr....

  SvaraRadera
 4. Vet du Joanna, jag har under några dagar undrat hur det går för eran relation, du nämnde ju om det för ett tag sen att ni håller på att tappa varandra, så om du vill kan du väl skriva lite tankar om det?

  SvaraRadera
 5. Klart du gör, du är ju Joanna!! <3

  SvaraRadera
 6. Här uppe i Norr har vi också fått en herrans massa snö, men vi är ju rätt vana vid det. Såklart att du orkar ta den tunga stången, du verkar vara så oerhört stark psykiskt så jag tror nog att du är fysiskt stark också. :-)
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Jag jobbar inom vården och då är alla dagar arbetsdagar, oavsett om det är helg, storhelg eller mellandagar. Men i år har jag turen att bara jobba julafton och sedan vara ledig juldagen och annandagen. Då lär det nog bli lite mellandagsshopping. :)

  SvaraRadera
 8. Hejpådej!! Ville skicka iväg en varm önskan om en fantastisk jul! Ta hand om er och njut :0)

  kramar

  SvaraRadera