lördag 19 februari 2011

Skånebloggträff om en dryg timme!

Solen skiner och jag sitter på tåget, på väg till brunch och bloggträff med en massa fina tjejer =)

Jag är utvilad, med mer energi än på länge och har ett stort leende på läpparna...idag mår jag nästan bra ju! Idag ska jag bara njuta!

Uppdaterar givetvis om hur det var på bloggträffen. Kanske kommer foto också ;)

Hej hopp!

Sent from my iPhone

8 kommentarer:

 1. Skönt! Det är du värd vännen, njut!
  /Fredrik

  SvaraRadera
 2. Gud vad roligt! Önskar jag bodde i Skåne. Här verkar vi vara få i bloggvärlden..

  Jag, Jannica, Jenny och Lila planerar dock en bloggträff, sista helgen i maj, i Sthlm. Info kommer.
  Då MÅSTE du komma. :)

  Saknar våra "after-work" och "lördags-drink"-kvällar. :)
  KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Avis - är så ledsen att jag var tvungen att jobba och inte fick träffat er andra :(
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Skittrist att kliniken inte svarar? Vilken klinik e det nu nog år på igen? Öresund där vi gick va heller inte alltid så lätt att få tag i men jag brukade alltid mejla dem o då ringde de alltid upp dagen efter.

  Skönt att du har flyttat hem igen, men jag hoppas verkligen att ni hittar tillbaka till varandra. Tillåt varandra att vara ledsna och bittra ett tag.

  Hoppas ni hade en trevlig bloggträff!!! Va det bara "IVF-bloggare" som träffades eller?
  Jag tänkte höra om du har lust att kolla med ditt gäng om ni skulle vilja träffas i Barnlängtans-namn i form av en lokalförening? Ni kan fortsätta att träffas helt anspråkslöst och göra det ni känner för, bara fik o snacka eller ha speciell längtansgrupper, föräldrar till IVF-barn osv. Men att ni gör det i form av en förening där ni har en liten enkel styrelse.
  Det hade betytt oerhört mycket för Barnlängtan! Det är bla ett av kraven för att vi ska kunna få statsstöd att det finns lokalföreningar, får v statsstöd kan vi bla anställa folk och vi har mycket större möjligheter att jobba för alla orättvisor när det gäller ofrivillig banlöshet som tex rätten till fler behandlingar som betalas av landstingen.

  Men även att Barnlängtan finns representerade runt om i landet och att vi finns tillgängliga för alla tusentals ofrivilligt barnlösa som har behov av att träffa andra i samma situation.

  Vi hjälper er såklart med allt ni behöver!

  Massor av kramar, Cornelia!

  SvaraRadera
 5. Vad roligt det var att få träffa dig till slut!!

  kramar

  SvaraRadera
 6. Jag drömde att jag var på rockkonsert med dig på en jättekonstig vatten/lustigahuset-festival. Konserten blev tillsist nån form av tevespel där jag skulle försöka hitta en toalett men jag hittade bara toaletter det var stopp i, eller toaletter fulla av lera. Var väl kissnödig på riktigt och det fördes över i drömmen :-)

  Hoppas bloggträffen ni hade var mer lyckad än så ;-)

  SvaraRadera