måndag 21 februari 2011

Bloggträff - recap

Jag och Åsa träffades lite i förväg för mitt tåg var inne ganska tidigt. Solen sken, vi beställde vitt vin och låtsades som att vi var på semester i något varmt land. Det var alldeles underbart och för en liten stund så försvann alla problem och livet såg mest ljust ut.

Det blev lite av en heldag, denna lördag. Jag åkte från Lund tjugo över elva och kom tillbaka strax efter sex. Men det fanns ju så oerhört mycket att prata om. Jag trodde jag visste allt om barnlöshet, ivf och hela tjofräset men jag lärde mig massor. Och än en gång blev jag förvånad (eller egentligen inte) över hur lätt det är när vi ses så här. Hur man inte behöver tänka efter innan man säger något. Hur allt är tillåtet och oavsett hur man känner så är det ingen som varken tycker man är konstig eller ser ner på en. Ödmjukare och mer förstående forum får man leta efter.

Tack tjejer för att ni gav mig en oförglömlig lördag. Det blev en laddad tågresa hem, många intryck, spännande kunskap men framför allt - nya vänner!




lördag 19 februari 2011

Skånebloggträff om en dryg timme!

Solen skiner och jag sitter på tåget, på väg till brunch och bloggträff med en massa fina tjejer =)

Jag är utvilad, med mer energi än på länge och har ett stort leende på läpparna...idag mår jag nästan bra ju! Idag ska jag bara njuta!

Uppdaterar givetvis om hur det var på bloggträffen. Kanske kommer foto också ;)

Hej hopp!

Sent from my iPhone

måndag 14 februari 2011

Update

Kliniken har jag inte ringt igen. Blev lite trött på dem för att de aldrig svarade. Sen fick jag mig en sådär lagom shock när jag var och tränade i förra veckan och självaste ivf-läkar-Fredrik gympade på samma pass. Jag såg honom tyvärr redan i början av passet och sen var det minst sagt apsvårt att fokusera på något annat än 'jag ligger och gör sit-ups tio meter från en man som hälsat på mellan benen på mig fler gånger än vad jag kan räkna på mina händer'...

Det var någon som frågade om jag fortfarande bodde hos mamma...nä, jag har flyttat hem. Typ. Det var alldeles för jobbigt av många anledningar. Det var jättejobbigt för A och det påverkade så klart mig också. Det var omständligt att bara ha tillgång till en liten del av sina kläder och grejer. Och så var det framför allt jobbigt att inte få vara hemma. Även om förhållandet mår dåligt så är det ju ändå 'hemma' i huset, och det saknade jag också.

Så jag bor mest hemma i huset just nu. Men vi mår inte så bra. Någon av oss...

torsdag 10 februari 2011

Puh!

En vecka på ett nytt jobb går fort. Jättefort! Vansinnigt mycket att lära sig, nya rutiner och processer, en helt ny vokabulär med bisarrt många akronymer... =)

Jag är ganska trött varje dag, både av alla nya intryck men även av pendlingen. Hoppas det ger sig inom kort.

Jag har ringt kliniken men utan större framgång. Antingen är det upptaget eller så är det ingen som svarar. Ger det ett nytt försök imorgon!

onsdag 2 februari 2011

Nytt uppdrag

Jag jobbar som konsult och idag börjar jag på ett nytt uppdrag. Kommer att pendla 45 min enkel resa varje dag och det ska bli superspännande! :)
Man hinner tänka ganska mycket när man sitter där bakom ratten. Hoppas det hjälper mig med tillvaron, det här nya jobbet. Hoppas på mindre stress framför allt.

Håll tummarna för mig att de är snälla mot mig på min första dag!